Photo Marathon 2016. Peste 300 de pasionați de fotografie sunt așteptați în octombrie la Cluj

Concursul Photo Marathon le oferă fotografilor amatori şi profesionişti, oportunitatea de a experimenta arta fotografică, într-o manieră inedită, punându-le la încercare imaginaţia şi creativitatea. În perioada 13-16 octombrie, la Cluj-Napoca, sunt așteptați peste 300 de pasionați de fotografie pentru a pune arta fotografică în mișcare.

Desfășurat pe parcursul a patru zile, evenimentul propune un maraton de expoziții, workshop-uri și fotografie, toate pentru a promova și încuraja exprimarea artistică.

Concept unic 

Maratonul foto, unic în zona Transilvaniei, presupune opt ore de competiție, în care fotografii participanți trebuie să realizeze poze care să ilustreze cât mai bine temele propuse de către juriu, fără să modifice în programe de editare rezultatele obținute. Totul se bazează așadar pe spontaneitate, pe imaginație și creativitate, participanții având posibilitatea de a câștiga premii în valoare de 6.000 de lei. În plus, la sfârșitul evenimentului, cele mai bune lucrări din competiție sunt promovate şi expuse timp de două săptămâni într-o expoziție specială.

Alături de competiţia fotografică, pasionaţii de fotografie pot participa şi la workshop-urile pregătite pentru ei şi la expoziţiile care vor avea loc în perioada 13-16 octombrie.

Pentru a putea participa la competiție, fotografii trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial, înscrierile la workshop începând pe 19 septembrie.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici.

Postaţi un comentariu