Oláh Emese este noul viceprimar al Clujului

Consilierul local Oláh Emese este noul viceprimar al municipiului Cluj-Napoca. Aceasta a fost aleasă în locul lăsat vacant prin demisia fostului viceprimar Horvath Anna.

Propunerea lui Oláh Emese pentru această funcţie a venit din partea grupului UDMR, ea fiind nominalizată chiar de Horvath anna al cărei loc l-a luat. Grupul PSD +ALDE a precizat că nu are o altă propunere şi că va vota pentru consilierul Oláh Emese.

De altfel, din cele 25 de voturi exprimate, toate au fost pentru alegerea lui Oláh Emese în funcţia de viceprimar.

„Multumesc pentru suţinere, urmează o perioadă foarte interesantă pentru mine şi promit să mă implic cu toată priceperea în activitatea administrativă şi sper să avem o colaborare foarte fructuoasă” a spus după jurământ Oláh Emese. „Prima și cea mai importantă sarcină va fi de a redeschide canalele de comunicare prin care maghiarii din Cluj pot interacționa, din nou, cu administrația locală. În acest scop, vom reintroduce în cel mai scurt timp programul de audiențe și încercăm să găsim o soluție și pentru relansarea programului de consiliere telefonică”, a mai declarat Oláh Emese.

De asemenea, în aceeaşi şedinţă a fost validat în funcţia de consilier local Nistor Daniel din partea UDMR.

Tânărul, de profesie inginer constructor, preia locul fostului consilier local Csoma Botond care, în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2016, a obținut un mandat de deputat. „Voi reprezenta interesele clujenilor cu maximă eficiență. Conform pregătirii și experienței profesionale pe care o dețin, cel mai probabil, voi activa în Comisia de urbanism, dar decizia finală în acest sens va fi luată în cadrul grupului UDMR”, a declarat Nistor.

Citeşte şi  Viceprimarul Horvath Anna, cercetat pentru fapte de corupție, va demisiona din funcție

Postaţi un comentariu