O echipă a Universității Tehnice din Cluj-Napoca participă la un concurs de simulări seismice

eepurl.com

O echipă clujeană formată din studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca va participa în perioada 31 martie – 3 aprilie 2015, la cea de a 12-a ediție a concursului Under graduate seismic design, organizat de Student Leadership Council SLC. Echipa va avea ocazia să îşi prezinte macheta supusă simulării seismice denumită BeconTower.

Cea de a 12 a ediţie a concursului aduce ca în fiecare an competiţia tricourilor unde fiecare echipă participantă trebuie să prezinte designul unui tricou care să se încadreze în cerinţele concursului, dar în acelaşi timp să prezinte o viziune şi un design cât mai original încadrându-se în cerinţele organizatorilor(alegerea culorii de bază a tricoului şi un design faţă-verso a tricoului în care să fie inclusă sigla EERI).

tricou competitie

Echipa clujeană care se află până în momentul de faţă pe locul al doilea la numărul de voturi acordate prin like-urile de pe pagina de Facebook, au ales un design care combină atât viziunea asupra Bostonului (clădirile zgarie-nori), cât şi reprezentarea faliilor seismice pentru a menţine tema concursului. Cei cre sunt interesați mai pot încă vota aici.

În anul 2013 și 2014 echipele Universităţii Tehnice au reuşit performanţa de a fi pe primul și al treilea loc în competiţia machetelor, iar pe locul întâi în ceea ce priveşte lupta pentru desemnarea tricoului oficial al competiţiei.

Postaţi un comentariu