Noii consilieri, Loredana Pop și Marcu Valtăr au depus jurământul

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Consiliul Local Cluj-Napoca are de astăzi, oficial, doi membri noi: Loredana Pop și Marcu Valtăr. Aceștia s-au alăturat grupului de consilieri PNL din legislativul local. În debutul ședinței de astăzi noii consilieri au depus jurământul și și-au prelutat atribuțiile atât în plen cât și în comisiile de specialitate ale Consiliului.

La propunerea consilierului PNL, Ligia Bocșe, consilierii prezenți i-au aplaudat pe foștii consilieri, Adrian Popa și Ovidiu Turdean, care au demisionat după ultima ședință din 2014. De asemenea, noii consilieri au fost primiți cu mesaje și de opoziție. „În spiritul eleganței pe care l-am promovat în acest consiliu, vrem ca și noi echipa PSD de consilieri să le urăm bun venit noilor colegi și vreau să mai spun că eu personal am mari așteptări de la ei pentru că Adrian Popa și Ovidiu Turdean sunt greu de înlocuit”, a spus consilierul PSD, Claudia Anastase.

Cei doi consilieri au fost felicitați și de primarul Emil Boc. Loredana Pop a devenit secretar al Comisiei pentru administrație publică locală, probleme juridice, servicii publice și comerț, iar Marcu Valtăr a fost votat membru al Comisiei pentru sănătate, muncă,   protecție socială, tineret și sport.

marcu valtar,   loredana pop loredana pop,   mihai seplecan

 

 

Postaţi un comentariu