„Nepoții de Crăciun” vin în ajutorul bunicilor de la centrele pentru vârstnici din oraș

Cristian Gog este nepot de Crăciun.

Cea de-a cincea ediție a acțiunii umanitare „Nepoți de Crăciun”, inițiată de mentalistul Cristian Gog prin Asociația Magic People va avea loc duminică, 14 decembrie, de la ora 13:00, în Polus Center Cluj, zona Food Court. În fiecare an, tot mai mulți clujeni au fost nepoți pentru vârstnicii de la Centrele de zi din Cluj, donând alimente, astfel numărul pachetelor donate ajungând de la 100, în 2010, până la 1200, în 2013.
Anul acesta nepoții de Crăciun își doresc să strângă alimente pentru 1.500 de pachete care vor ajunge la vârstnicii a căror familii nu le sunt aproape de sărbători, dar care merită multă iubire și atenție din partea tuturor.

„La evenimentul de duminică, 14 decembrie, voluntarii vă vor întâmpina cu zâmbetul pe buze și vă vor spune cine sunt Nepoții de Crăciun și mai ales ce alimente puteți dona. Tot la eveniment îi puteți vedea pe bunicii care vă pregătesc o surpriză și puteți să vă faceți poze cu ei, cu familia, prietenii, apropiații sau chiar cu Nepoții de Crăciun, într-un cadru de sărbătoare – poze pe care cei de la Ciorchin le vor printa pe loc”, transmit organizatorii.

O altă modalitate prin care se pot face donații este în contul Asociației Magic People. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea alimentelor. Iban: RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca – banii donați vor fi folosiți pentru a achiziționa toate cele de mai sus!

Asociația Magic People este o organizație non-profit care își dorește ca prin proiecte de tipul „Nepoți de Crăciun” să își aducă contribuția în a ajuta moral și material copii și vârstnici. Nepoți de Crăciun nu este doar un proiect sezonier, este denumirea pe care o au membrii asociației, aceștia organizând evenimente pentru copii și vârstnici pe tot parcursul anului. Mai multe detalii despre asociație și proiectele acesteia puteți aici.

Postaţi un comentariu