Metroul și trenul metropolitan, încă o amânare. Licitația pentru studii se prelungește până la 30 iulie

Licitaţia pentru studiile necesare realizării metroului şi trenului metropolitan din Cluj–Napoca a fost suspendată, iar termenul pentru depunerea ofertelor se prelungeşte pentru a doua oară, extinzându-se până în 30 iulie, anunță economica.net.

Primăria Cluj–Napoca a lansat în aprilie licitaţia pentru Servicii de elaborare Studii de Pre-Fezabilitate, Fezabilitate, impact asupra mediului şi evaluarea strategică pentru obiectivul de investiţii „Tren Metropolitan Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonţida”- etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj : Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții. Primarul Clujului Emil Boc a semnat, în aprilie, împreună cu primarii comunelor Gilău, Florești, Baciu, Apahida, Jucu și Bonțida, un acord de asociere privind realizarea în parteneriat a studiilor de prefezabilitate, fezabilitate, impact asupra mediului și evaluarea strategică adecvată pentru trenul metropolitan și metrou.

Termenul iniţial de depunere a ofertelor la această liciaţie a fost 1 iulie, însă a fost ulterior prelungit până pe 15 iulie. Luni, 15 iulie, licitaţia apărea ca fiind suspendată, potrivit datelor din platforma de achiziţii publice SICAP. “Vă înştiinţăm că procedura va fi suspendată până la publicarea în SEAP a eratei de prelungire a datei limită de depunere a ofertelor, de la data de 15.07.2019, ora 15:00, la data de 30.07.2019, ora 15:00“, se arată în SICAP, citat de economica.net.

 

Postaţi un comentariu