Martin Garrix, nerăbdător să urce pe scena de la Untold Festival: Am aflat de la Armin Van Buuren ce public minunat aveți

Foto: Dan Bodea

Cel mai tânăr superstar al muzicii electronice, olandezul Martin Garrix, s-a declarat nerăbdător să urce pentru prima dată pe o scenă din România, la Untold Festival. În vârstă de doar 20 de ani, tânărul DJ și producător s-a întâlnit cu jurnaliștii în cadrul unei conferințe de presă înaintea show-ului pe care îl are în ultima noapte a festivalului. Martin Garrix este la ora actuală unul dintre cei mai buni zece DJ din lume alături de Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta, Avicii, Afrojack și Skrillex. Entuziasmul de a cânta pentru prima dată în România s-a văzut în cazul lui Martin Garrix încă din momentul în care avionul său a aterizat pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj. Pe contul său de Instagram artistul a scris că este nerăbdător și entuziasmat să cânte în țara noastră.

ROMANIA I’m excited for the show tonight, first time ever in Romania and I can’t wait ?

A photo posted by Martin Garrix (@martingarrix) on

„Succesul pentru mine se traduce în muzică, show-uri și interviuri, dar în spatele meu stă o echipă minunată care mă ajută”, a spus Martin Garrix la conferința de presă. Cu privire la lucrurile pe care le știa despre România înainte de a veni aici, artistul a precizat că auzise despre Dracula și despre publicul uimitor în fața căruia va urca pe scenă.

„Am văzut înregistrări și poze de anul trecut de la prietenii meu care au cântat aici. Armin mi-a spus cât de extraordinar s-a simțit, ceea ce mă face să fiu foarte entuziasmat la gândul că voi avea primul show în România”, a declarat Martin Garrix.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

La finalul conferinței de presă Martin Garrix a rămas câteva minute pentru a se fotografia cu o parte dintre fanii săi/Foto: Dan Bodea

La finalul conferinței de presă Martin Garrix a rămas câteva minute pentru a se fotografia cu o parte dintre fanii săi/Foto: Dan Bodea

Martin Garrix a vorbit și despre noul său single, In the name of love, care reprezintă un nou capitol pentru el datorită modului în care a abordat compoziția. Totodată, artistul a precizat că ar fi interesat să colaboreze cu artiști români dacă aceștia vin cu idei bune. „Tocmai mi-am lansat propria casă de discuri, STMPD RCRDS și vreau să folosesc această platformă și pentru a-i ajuta pe artiștii care au nevoie de asta”, a precizat DJ-ul olandez. Cu privire la procesul de creație, Martin Garrix a declarat că este foarte rapid în cazul său.  „Nu vreau să spun că este ușor să compun noi melodii, dar sunt foarte rapid. Am multe idei în cap pe care le pun în computer, dar apoi îmi poate lua până la 60 de ore pentru a le finaliza, pentru că vreau să fie 100% perfecte”, a precizat artistul.

Pe scena principală a Festivalului Untold au urcat duminică,  printre alții, Parov Stelar, Lost Frequencies și Afrojack, care au oferit show-uri memorabile zecilor de mii de participanți la festival.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

IMG_6342

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

IMG_6576

Postaţi un comentariu