Lucrări pe patru drumuri județene

Mai multe drumuri județene sunt în această perioadă în reparații. Potrivit RAADPP se lucrează pe DJ 764B la Valea Drăganului, pe DJ 191D, între localitatea Vânători şi limita cu judeţul Sălaj, pe DJ 103N, între Şaula şi limita cu judeţul Cluj, spre Jebuc și pe DJ 108C în Leghia. De asemenea au fost finalizate lucrările de întreținere la drumul Bologa-Săcuieu.

Astfel, DJ 764B, drumul judeţean ce traversează localităţile Valea Drăganului şi Lunca Vişagului a fost pregătit prin frezare şi decapare pentru plombare şi, de la această dată, se execută plombări cu emulsie şi cu mixtură asfaltică. Executantul lucrărilor este SC Diferit SRL.

drum vanatori

Pe drumul judeţean DJ 191D, între localitatea Vânători şi limita cu judeţul Sălaj, spre Nuşfalău se realizează plombări prin stropiri succesive. Executantul lucrărilor este SC Diferit SRL.

Pe drumul DJ 103H, între localităţile Bologa şi Săcuieu s-au realizat plombări cu stropiri succesive cu emulsie şi plombări cu mixtură asfaltică. În plus, pe o porţiune de 650 m, s-a aşternut covor asfaltic în două straturi, de 6 şi 4 cm. Lucrările au fost realizate de SC Diferit SRL și au fost finalizate.

Pe drumul judeţean Şaula – limita cu judeţul Cluj se derulează lucrări de modernizare în vederea asfaltării spre Jebuc. La această dată, se montează un podeţ de prefabricate la km 2+200. Executantul lucrărilor este SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA.

De asemenea, se derulează lucrări de întreţinere a drumului judeţean ce traversează localităţile Aghireş şi Leghia. Astfel, pe DJ 108C, se reface sistemul rutier (burduşiri) între km 12+538 şi km 12+600, precum şi între km 24+470 şi km 24+525. Executantul lucrărilor este SC Diferit SRL.

Postaţi un comentariu