Larisa Iordache și clubul Farul Constanța, campioane naționale la gimnastică

Foto: Dan Bodea

Larisa Iordache (Dinamo) a câştigat, sâmbătă, titlul de campioană naţională la individul compus, în cadrul concursului feminin din cadrul Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică de la Cluj-Napoca.

Iordache a fost urmată în clasamentul final de Ioana Crişan (Cetate Deva) şi de Carmen Glăvan (Farul Constanţa), informează Agerpres. Gimnastele de la Farul Constanţa au obţinut, sâmbătă, titlul de campioane naţionale pe echipe. Locul secund a fost ocupat de gimnastele de la Cetate Deva, iar pe poziţia a treia s-au clasat fetele de la Steaua.

În sala Polivalentă din Cluj-Napoca se desfăşoară, în perioada 1-3 iulie, a 69-a ediţie a Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică. După concursul masculin de vineri, sâmbătă a avut loc concursul feminin, iar duminică vor fi finalele pe aparate.

La ediţia din acest an participă reprezentanţii cluburilor CSM Lugoj, CSS Buzău, CSM Reşiţa, CSS Dinamo Bucureşti, CSM Arad, Steaua Bucureşti, CSM Bistriţa, LPS Bistriţa, Dinamo Bucureşti, CSS Triumf Bucureşti, Farul Constanţa, CNS Cetate Deva, CSS Galaţi, CSM Oneşti, CSS Focşani.

Postaţi un comentariu