Înghesuială la ghişeele primăriei pentru plata impozitelor

Cozi la ghişeele Centrului de informare pentru cetăţeni de pe strada Moţilor numărul 1-3, foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Clujenii s-au înghesuit astăzi, ca la fiecare început de an, să îşi plătească taxele şi impozitele locale. Programul de încasare a impozitelor şi taxelor a fost reluat începând de astazi, 5 ianuarie 2017, la toate ghișeele instituției (Piața Unirii nr. 1, Moţilor nr. 7 şi la primăriile de cartier).

Municipalitatea a anunţat pe de altă parte că începând din 5 ianuarie și până în 31 martie 2017, indiferent de momentul în care clujenii aleg să achite abonamentele de parcare pentru cartier au același regim, respectiv își păstrează locul de parcare. Precizarea vine după ce zilele trecute oamenii au făcut coadă ore în şir să se asigure că obţin sau îşi păstrează un loc de parcare în oraş.

De asemenea, pentru plata impozitelor și taxelor locale, la plata integrală a acestora, în orice zi până la 31 martie 2017, se aplică o reducere de 10%.

Modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale puse la dispoziție de Primăria Cluj-Napoca sunt următoarele:

– direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar;

– online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro sau pe www.ghiseul.ro;

– online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor.

Declarațiile de impunere însoțite de documentele justificative-pentru stabilirea valorii impozabile a clădirilor nerezidențiale – se depun până la data de 31 martie 2017.

Postaţi un comentariu