Iarna dă peste cap programul de zboruri de la Aeroportul Cluj. Mai multe zboruri întârziate

Vremea rea din această dimineață a dat serioase bătăi de cap celor de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Mai multe avioane au rămas la sol și au avut întârzieri din cauză că operațiunile de degivrare au durat mult mai mult decât era normal.

”Sunt întârzieri la 2-3 zboruri. Degivrarea s-a derulat în condiții dificile, pentru că era vânt destul de puternic, dar se operează toate zborurile, nu se pune problema de anulare, doar sunt întârzieri, la unele zboruri chiar cred că vor fi recuperate. Mai ales că între timp condițiile meteo s-au mai îmbunătățit”, a declarat pentru Transilvania Reporter directorul operațional al aeroportului, Iuliu Pop.

”La ora 5 eram în aeroport și zborul nostru a plecat cu două ore întârziere pentru că nu aveau destule mașini de degivrare, așa că au ținut avioanele la sol cu orele”, a spus Alina, un pasager.

Potrivit site-ului aeroportului clujean, astăzi s-au înregistrat întârzieri la plecările către Billund și Dublin, dar îmbarcarea se va face cu întârziere de circa 2 ore și pentru zborul de Roma care trebuia să decoleze la ora 12, iar ora estimată este 14. De asemenea, pentru zborul către Bari care în mod normal este planificat pentru 12.45 ora estimată este 17.00.

Cât privește sosirile pe aeroport, zborurile de la Cologne, Billund, Munchen și Luton au și ele întârzieri.

Postaţi un comentariu