HiperParada Animalelor aduce în atenţia clujenilor cei mai talentaţi câini de salvare

Foto: Dan Bodea

HiperParada Animalelor va avea loc duminică, 7 mai, pe platoul Hipermarketului Cora din Cluj. Evenimentul este organizat cu prilejul „Zilei Internaţionale a Câinilor de Salvare” şi a „Zilei Jandarmeriei Ardelene”.

Clujenii vor putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei și Poliţiei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de  căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, agility şi mai ales o extraordinară paradă a raselor.

În plus, participanţii vor avea ocazia de a-i cunoaşte pe protagoniştii demonstraţiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului.

Vor fi prezenţi la eveniment câini de la Centrul Chinologic Dr.Aurel Greblea din Sibiu, echipele canine de la  Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, dar şi  căţei din cadrul Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania.

Citiţi şi: Oameni și câini: Eroii Asociației pentru Câini de Salvare Transilvania

Reprezentantii școlilor de dresaj clujene vor face, la rândul lor, demonstrații de disciplină, pază, apărare, agility şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

Asociatia Chinologică ,,Napoca” a Judetului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu parada  raselor, aceştia având ocazia de a afla direct de la crescători care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

Citiţi şi: Prietenul omului la nevoie se cunoaşte. Fedor, unul dintre câinii care salvează vieţi

Adopţie

Programul va include și o inedită paradă a câinilor fără stăpân, aflați în grija Asociației pentru protecția necuvântătoarelor Arca lui Noe, aceștia fiind disponibili pentru adopție.

Postaţi un comentariu