Herbstfest 2017. Halbe de bere și concursuri cu premii atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici

eepurl.com

Cea de-a șasea ediție a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest 2017 va are loc în Piața Unirii, între 29 septembrie şi 1 octombrie. Festivalul va aduce o serie de concursuri atractive pentru public, cu premii oferite pe loc, sau acordate la finalul evenimentului în urma unor tombole. De la cei mai mici, la cei mai mari participanți la distracția în stil Oktoberfest din centrul Clujului, cu toții vor putea pleca acasă cu premii în bani, produse tehnologice, sau excursii la malul mării.

Concurs foto pentru cei mai „like”-uiți festivaleri

Clujenii pot câștiga o pereche de ochelari VR (Virtual Reality) de ultimă generație dacă participă la Photo Contest by NTT DATA. Concursul se va desfășura pe toată perioada Festivalului de Toamnă al Economiei Germane, între 29 septembrie și 1 octombrie, în fiecare zi de la ora 13:00 la ora 21:00.

Ce trebuie să faci?

 • Pasul 1: Haide în Cortul ”Oktoberfest”, de la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – Herbstfest 2017, în Piața Unirii!
 • Pasul 2: Fă-ți o poză la Photo Booth-ul NTT DATA, folosind accesoriile tradiționale nemtești puse la dispoziție în cabina foto, pentru a intra în spiritul festivalului!
 • Pasul 3: Intră pe pagina de Facebook a festivalului, caută-ți poza și dă-ți TAG!

Cum se va desemna câștigătorul?
Cine primește cele mai multe like-uri la poză până la finalul festivalului va câștiga marele premiu: o pereche de ochelari VR de ultimă generație.

Locul II va pleca acasă cu o ladă (20 de sticle- sortiment variat) de bere Dinkelacker.

Câștigătorii vor fi anunțați duminică, 1 octombrie 2017, la ora 18.45, în deschiderea concertului LIVE de pe Scena ”Oktoberfest”. Concursul Photo Contest by NTT DATA este deschis tuturor participanților la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – Herbstfest 2017.

Câștigă 2.000 de lei la un concurs de cultură generală

Este vorba de concursul TriviaVoucher, care va fi oferit de Haufe-Lexware Romania în cadrul Herbstfest 2017.

Ce trebuie să faci?

 • Vino la standul Haufe-Lexware din Piața Unirii din Cluj-Napoca!
 • Vino singur sau cu încă doi prieteni! Poți participa individual, sau în echipă de până la maxim trei.
 • Luați-vă cu toții cărțile de identitate! Pe baza lor se fac înscrierile
 • Răspunde/ți la 10 întrebări de cultură generală în cele 30 de minute pe care le ai/aveți la dispoziție!
 • Răspunde/ți în timpul cel mai scurt!

Ce poți să câștigi?

Unul din cele trei vouchere de cumpărături:

 1. Voucher Emag în valoare de 1500 RON
  2. Voucher Emag – 300 RON
  3. Voucher Emag- 200 RON

Sau poți pleca acasă cu un premiu de consolare.

Concursul TriviaVoucher by Haufe-Lexware Romania se desfășoară după următorul program:

 • Sâmbătă, 30 septembrie, între 16:30 – 19:30
 • Duminică, 1 octombrie, între 16:30 – 19:30

Câștigători vor fi desemnați cei care au reușit să răspundă la toate întrebările într-un timp cât mai scurt și vor fi anunțați duminică, 1 octombrie, la ora 20.15.

Organizatorii festivalului numit și ”Oktoberfest-ul Clujului” au pregătit premii și înainte de eveniment. Un alt partener al Herbstfest de anul acesta, Pony Car Sharing oferă premii de „încălzire” pentru distracție: clienții Pony au șansa să găsească, pe bancheta mașinii, vouchere în valoare de 30 de lei. Voucherele pot fi folosite pentru cumpărarea de produse (mâncare și băutură) în timpul celor trei zile de festival!

Faptele bune se răsplătesc cu o vacanță la mare

Este al doilea an în care organizatorii Festivalului de Toamnă al Economiei Germane și-au propus să ajute o cauză caritabilă în timpul evenimentului. Dacă anul trecut, acivitatea de mini-golful a reușit să strângă aproape 1.000 de euro pentru Little People, anul acesta eforturile se îndreaptă către Asociația Down- Centrul Educational Raluca (CER). Reprezentanții ei vor fi prezenți cu un stand la care vor vinde produse făcute de mânuțele tinerilor din asociație, iar toți cei care le vor cumpăra vor avea ocazia să participe la o tombolă.

Premiul cel mare este un sejur de 7 zile pe litoralul românesc, în sezonul 2018, oferită de partenerul Eximtur.

Ateliere și activități distractive pentru cei mici

Pe întreaga durată a festivalului, în Piața Unirii va fi amenjat un colț al copiiilor, unde cei mici vor avea parte de activități atât educative și culturale, cât și distractive și interactive.

O primă activitate la care vă invită organizatorii Herbstfest este Atelierul de Robotică, organizat de echipa Atelier Kaya Tech SRL. Acesta va avea loc sâmbătă și duminică, 30 septembrie –1 octombrie, între orele 11:00-15:00.

Atelierul va oferi o demonstrație cu roboți construiți și programați de copiii participanți la cursurile organizate de ”Atelier KAYA TECH” în Cluj-Napoca. Accesul este gratuit.

Înscrieri se fac pe adresa de e-mail: office@atelierkaya.ro sau atelierkaya@yahoo.com.

Caravana cu Jocuri

HappyColor îi așteaptă pe cei mici să petreacă împreună trei zile de poveste, în care vor avea ocazia să testeze o mulțime de jocuri pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie. Activitățile sunt cu intrarea liberă și se vor desfășura pe toată durata festivalului în zona de ateliere.

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de HappyColor, împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă oriunde e nevoie de…joc!
Programul jocurilor pe zile : 

 • 29 septembrie – între orele 14.00-20.00
 • 30 septembrie – între orele 10.00-20.00
 • 1 octombrie – între orele 10.00-20.00

Festivalul lanternelor- sărbătoare germană pentru copii

Scena Urbană, alături de profesoara Simona Săcui de la Colegiul Național ”George Coșbuc” au hotărât să „aprindă lanternele” pentru publicul clujean, în cadrul unui workshop pentru copii, cu jocuri și cântece în limba germană.

„Momentul nostru dorește să prezinte publicului clujean atât legenda Sfântului Martin (Martinstag), fixată în calendarul catolic și protestant la data de 11.11. (noiembrie), cât și diferitele obiceiuri legate de această zi. În spațiul cultural german, această sărbătoare este considerată una a dăruirii, o zi în care oamenii transmit bucuria de împărți ceea ce au cu aproapele lor”, spune prof. Simona Săcui.

Workshopul Laternenfest-Festivalul Lanternelor este oferit de Departamentul de Pedagogie și Didactică în limba Germană din cadrul UBB” și va avea loc duminică, 1 octombrie, între 11.00 șoi13.00, în fața Business Lounge NTT DATA.

La o oră după, de la 14.00, în Cortul „Oktoberfest”, spectacolul e asigurat tot de… Colegiului Național „George Coșbuc”, de data aceasta prin elevii săi de liceu.

Commedia dell’arte, cu artiști de liceu

Îndrăgita trupă de teatru a Colegiului Național „George Coșbuc” a pregătit și la această ediție #Herbstfest un spectacol plin de umor pentru oameni mici și mari, „Commedia dell’arte- Pantalone îndrăgostit!”
Programul general al festivalului poate fi vizualizat AICI. 

Postaţi un comentariu