Gală de binefacere la Opera Naţională din Cluj pentru sprijinirea Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”

Foto: Nicu Cherciu

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului în parteneriat cu Opera Naţională Română din Cluj-Napoca organizează o Gală de Binefacere, în beneficiul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” Cluj-Napoca.

Recitalul  are loc duminică, 5 octombrie, de la ora 20.00, fiind onorat de prezenţa unor artişti lirici ai Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, dar şi a unor invitaţi speciali: Carmen Gurban, Irina Săndulescu- Bălan, Iulia Merca, Lucia Bulucz, Cosmin Ifrim (invitat), Sorin Lupu, Marius Vlad Budoiu, Bogdan Baciu(invitat), Petru Burcă, alături de Orchestra Operei Române clujene. Conducerea muzicală este asigurată de dirijorii Gheorghe Victor Dumănescu, Horváth Jozsef şi Adrian Morar.

Gala de binefacere este realizată cu scopul de a sprijini Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” Cluj-Napoca, al cărui misiune este îngrijirea pacienţilor cu boli terminale. Debutul Stagiunii 2014-2015 inovează, astfel, repertoriul Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, oferind publicului ocazia de a asista la un nou tip de spectacole: concerte şi recitaluri organizate în scop caritabil, realizate în cadrul operei sau în spaţii alternative, precum biserici şi catedrale.

Tichetele de acces cu locuri la spectacolul programat pentru data de 5 octombrie se obţin pe bază de donaţie (60, 30 şi respectiv 15 lei), de la Agenţia Teatrală, precum şi de la magazinele Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului, din P-ţa Avram Iancu, nr. 2 şi 18.

Postaţi un comentariu