FRF sistează vânzarea de bilete pentru meciul România-Muntenegru

Astfel arăta gazonul de pe Cluj Arena marți, la inspecția oficialilor UEFA și FRF (Foto Dan Bodea)

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis miercuri sistarea vânzării de bilete pentru primul meci din cadrul calificărilor pentru Mondialul din 2018, care se dispută în compania naționalei Muntenegru. Decizia a fost făcută publică prin intermediul unui comunicat, deși marți administratorul Cluj Arena, Radu Rațiu, se declara convins de faptul că meciul din 4 septembrie se poate disputa pe acest stadion în condiții normale.

„În urma inspecției UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condițiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate și trimis către forul continental. Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federației Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016”, se arată într-un comunicat al federației.

Potrivit FRF, „suporterii care au achiziționat deja bilete pentru acest meci, precum și toți ceilalți suporteri ai echipei naționale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informații cu privire la concluziile UEFA și opțiunile derivate din acestea prin care vor putea susține “tricolorii” în drumul spre Mondial”.

Administratorul arenei, Radu Rațiu, explicase marți că nu a avut nicio discuție cu nimeni de la FRF cu privire la mutarea meciului și că partida se va putea desfășura în cele mai bune condiții pe iarba de pe Cluj Arena. Anterior, Florin Prunea, membru al Comitetului Executiv al FRF, declara că din informațiile sale, UEFA a decis să nu permită disputarea meciului România-Muntenegru pe Cluj Arena.

”Eu aşa ştiu, că nu se mai joacă pe Cluj Arena din cauza suprafeţei. UEFA nu se joacă! Nu permite să joci pe un asemenea teren. Din câte cunosc, există 2-3 variante de rezervă, dar cel mai probabil se va disputa jocul pe stadionul lui CFR Cluj, pentru că deja s-au vândut şi bilete şi e greu să muţi meciul din Cluj”, potrivit fanatik.ro.

Până în prezent, potrivit Pro Sport, pentru meciul România-Muntenegru din data de 4 septembrie s-au vândut deja 20.000 de bilete. Cealaltă arenă de fptbal din Cluj-Napoca, „Dr. Constantin Rădulescu”, are o capacitate totală de 23.500 de locuri.

Postaţi un comentariu