FOTO/Ultimele pregătiri pentru TIFF.15: Momente spectaculoase cu trupa franceză Transe Express în Piața Unirii

Foto: Dan Bodea

Mai sunt câteva ore până la gala de deschidere a celei de-a 15-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) și organizatorii fac ultimele pregătiri pentru desfășurarea în condiții perfecte a primei seri de festival. Sute de invitați sunt așteptați în Piața Unirii, alături de câteva mii de spectatori. TIFF continuă în weekend cu un program încărcat de filme bune și evenimente speciale, inclusiv în cele 2 spații în aer liber – Piața Unirii Open Air și Someș Open Air.

Clujenii care au trecut vineri după-amiază prin Piața Unirii au avut ocazia să urmărească repetițiile la înălțime ale trupei franceze Transe Express, care în această seară va oferi publicului un spectacol memorabil. Pionieri în street arts, dansatorii, acrobații și muzicienii Transe Express au avut spectacole în 80 de țări și au deschis, printre altele, Jocurile Olimpice din Albertville în 1992 și Cupa Mondială de Schi de la Val d’Isere (2009).

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

În ceea ce privește primul film din cadrul TIFF proiectat în Piața Unirii, cu începere de la ora 21.45, acesta va fi prezentat în premieră mondială la Cluj. „6, 9 pe scara Richter”, cel mai nou film al regizorului Nae Caranfil, este o comedie burlescă, țesută cu elemente de musical, despre criza vârstei de mijloc, dragoste, depresie și frica obsesivă de cutremure. Nae Caranfil este regizorul unor succese românești precum „Filantropica” și „Restul e tăcere”.

Citiți și:

10 motive pentru a veni la TIFF.15

La 81 de ani, Sophia Loren vine pentru prima dată în România la TIFF

Tudor Giurgiu despre TIFF, la a 15-a ediție: provocator, iritant, inovator

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada 27 mai-5 iunie.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Postaţi un comentariu