Untold 2016| Show impresionant în prima seară de festival

Foto: Dan Bodea

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, UNTOLD Festival, a oferit în prima seară a evenimentului un show spectaculos în care englezii de la Faithless, olandezul Tiësto și Dimitri Vegas & Like Mike au făcut senzație în fața celor peste 70.000 de participanți prezenți pe Cluj Arena. Așa cum declaraseră organizatorii cu câteva zile înainte de începerea festivalului, producția întregului show a fost una impresionantă, atât în ceea ce privește dimensiunea și grafica scenei, cât și spectacolul de lumini. Deasupra tuturor, pe tot parcursul nopții, a vegheat Magicianul ca parte a conceptului evenimentului: mitologia nopții.

02IMG_2675

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

02IMG_2427

Potrivit comunicatului transmis presei după prima zi de festival, toate cele 1000 de bilete care s-au pus ieri în vânzare, pentru ziua de joi, s-au vândut în mai puțin de opt ore. Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul mare de fani dar și de scena principală de pe URSUS UNTOLD ARENA. Faithless au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală, iar cei doi componenți plini de notorietate, Maxi Jazz și Sister Bliss au declarat în conferința de presă că au rămași uimiți de scena plină de magie. Show-ul cu care a venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

„Am văzut scena principală, este incredibilă, plină de magie. Credem în lucrurile magice, fără magie, spectacolul nu ar fi complet. Ne place România pentru că oamenii sunt calzi și plini de viață.”

Fedde le Grand a așteptat cu nerăbdare să revină la Cluj-Napoca. Artistul a urcat pe scenă și la prima ediție a festivalului UNTOLD. Anul trecut, a inclus show-ul de la Cluj într-un video de prezentare a turneelor din anul 2015.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii, imnul și povestea Universului UNTOLD 2016: The World Capital of Night and Magic. Pe URSUS UNTOLD ARENA au urcat în prima zi a festivalului Naughty Boy, Faithless, Fedde Le Grand, Tiesto și Dimitri Vegas&Like Mike. Pe celelalte scene au concertat alți peste 20 de artiști printre care Rudimental, The Martinez Brothers, Route 94, Nahko & Medicine for the People.

În această seară, vor urca pe scena principală Untold Festival, printre alții, Scooter, Galantis, Hardwell și Tujamo. Potrivit organizatorilor, la ediția din acest an sunt așteptați peste 300.000 de participanți și o creștere de peste 20%, în contexul în care la prima ediție au participat aproximativ 240.000 de oameni în cele patru zile.

Mai jos puteți vedea o galerie foto din prima seară Untold Festival:


Publicitate

1 Comentariu

  1. Oana spune:

    Unde ai fost, Gusti? Te-am cautat…:)

Postaţi un comentariu