FOTO/ Piața Unirii în sărbătoare la Zilele Clujului. Direcția 5, Ilinca&Alex, Altenosfera și Zdob și Zdub au făcut atmosferă

Mii de clujeni au umplut până la refuz aseară Piața Unirii pentru a participa la concertele și evenimentele speciale din cadrul Zilelor Clujului. După ce copiii din oraș au dat un concert inedit alături de Young and Famous Orchestra dirijată de Vlad Agachi, seara a continuat cu concerte și un impresionant spectacol de video mapping.

Un moment emoționant, la care a ieșit în cele din urmă și soarele a fost lansarea confettiului, care a umplut de culoare și voie bună întreg centrul orașului.

Statuile vivante a celor de la Famous Art au oferit un spectacol impresionant de acrobație și jonglerie pe tot parcursul serii.

Iar pe durata concertelor piața a devenit neîncăpătoare. Pe scena din Piață Unirii au urcat Direcția 5, Ilinca Băcilă &Alex Florea, Altenosfera, dar și Zdob și Zdub.

Seara s-a încheiat cu un spetacol special de video mapping, când toate clădirile din centru au prins viață fiind luminate prin proiecții video.

Galerie foto: Dan Bodea

Vezi și ce poți face astăzi  la Zilele Clujului. Care este programul de sâmbătă

Postaţi un comentariu