Elena Udrea, profeția de la Cluj: un singur candidat al dreptei, susținut și de Băsescu

Sursa foto: rtv.net
eepurl.com

Deputatul Elena Udrea a declarat sâmbătă seară la Cluj, la ieşirea de la cina pe care membri ai formaţiunii sale, Partidul Mișcarea Populară, au avut-o cu preşedintele Traian Băsescu, dar şi cu lideri locali ai democrat-liberalilor, că la masă s-a discutat despre susţinerea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

„A fost o seară între prieteni, între oameni care au lucrat împreună, care vor mai lucra împreună. Am avut şi divergenţe de opinii. Unii au spus că Mişcarea Populară va veni la guvernare din 2016, eu am spus că din 2014 de la finalul anului. Important este că Mişcarea Populară va veni la guvernare şi că vedem după europarlamentare un proiect comun cu un singur candidat la preşedinţie, susţinut de toate partidele de centru-dreapta şi de Traian Băsescu”, a declarat Elena Udrea.

Aceasta a precizat că deocamdată nu s-au vehiculat nume, dar că acestea vor apărea cel mai probabil după alegerile pentru Parlamentul European. ‘Nu am spus nume, dar aşteptăm să se profileze numele celui mai bun candidat, un candidat care să poată să adune voturi, care să fi făcut ceva, care să îşi asume ceea ce face şi care să poată să strângă în spatele şi în jurul său toate forţele de centru-dreapta’, a spus Udrea.

Ea a menţionat că discuţiile din timpul întâlnirii s-au mai centrat şi pe faptul că miniştrii democrat-liberali din guvernarea lui Emil Boc nu au avut susţinere din partea propriului partid. „Păi ca pe vremuri, din nou o echipă, am vorbit despre guvernarea Boc, despre asumare, despre lucrurile bune care s-au făcut, despre faptul că am avut un guvern care nu a fost susţinut de partid la vremea aceea şi de nevoia de a continua împreună”, a mai afirmat Elena Udrea.

Ea a participat sâmbătă seara la o întâlnire la Cluj cu preşedintele Traian Băsescu, cu primarul clujean Emil Boc, precum şi cu foştii colegi de guvern Daniel Funeriu şi Theodor Baconshi, care acum sunt membri PMP. La întâlnire au participat şi lideri locali ai PDL Cluj, dar şi ai PMP. Aceştia din urmă au participat în cursul zilei de sâmbătă la lansarea filialelor din Turda şi Câmpia Turzii a PMP.

În cursul zilei de duminică Fundaţia Mişcarea Populară organizează la Cluj o dezbatere pe tema statului de drept, la care va participa şi Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu.

Postaţi un comentariu