Echipa InfoTrafic se implică în proiectul „O masă caldă”

După o primă experienţă despre care spun că i-a umplut de energie pozitivă, membrii echipei InfoTrafic se implică din nou în proiectul „O masă caldă”, iniţiat de câţiva voluntari cu suflet din Cluj-Napoca.

Programul “O masă caldăse bazează exclusiv pe voluntariat, pe donaţii şi pe un management inteligent al resurselor. Astfel, voluntarii şi donatorii reuşesc să ofere persoanelor defavorizate, săptămânal, câte o porţie de mâncare echilibrată din punct de vedere nutriţional la costul de aproximativ 2 lei.

Proiectul „O masă caldă” se desfăşoară la momentul actual în 9 cantine, în care voluntarii gătesc o dată pe săptămână, pentru circa 700 de persoane, în oraşele Cluj-Napoca, Bucureşti, Bistriţa şi Satu Mare .

Echipa InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! va fi din nou „de serviciu” joi, 30 martie 2017, când va găti în una dintre cantinele clujene. A ales, astfel, un altfel de teambuilding, în cadrul căruia colegii lucrează împreună, pentru persoanele defavorizate; îşi vor „suda” echipa, dar vor şi ajuta comunitatea, în acelaşi timp. Echipa InfoTrafic crede că este important să conştientizăm faptul că în jurul nostru există persoane mai puţin norocoase, pentru care o masă caldă înseamnă mult, în condiţiile în care nu au o casă a lor sau un loc de muncă stabil.

Astfel, cei de la InfoTrafic vor găti la Centrul de Găzduire Temporară, aflat în administrarea Primăriei Cluj-Napoca, care adăposteşte 67 de persoane. Această cantină a fost a noua adăugată în proiectul „O masă caldă”, în aprilie 2016. Echipa InfoTrafic are şi un partener de nădejde în această acţiune: Panemar – pâine cu suflet, care a acceptat cu bucurie să se implice în proiect.

Despre proiectul „O masă caldăşi despre multiplele modalităţi în care puteţi ajuta puteţi afla mai multe informaţii de pe site, omasacalda.ro, sau urmărind pagina Facebook a proiectului. 

Postaţi un comentariu