Descoperă Clujul de la „bordul” unui autobuz decapotabil. Cursa inaugurală este gratuită

Cluj City Tour, un nou business clujean, ce se va lansa în mod oficial sâmbătă, 6 august, cu ocazia festivalului Untold, le oferă atât clujenilor, cât şi turiştilor, şansa de a vedea altfel Clujul, de la „bordul” unui autobuz etajat descoperit, pe parcursul unui tur ghidat ce include mai multe obiective turistice din oraş şi din afara acestuia.

„Decapotabilă” cu 50 de locuri

Autobuzul este dotat 50 de locuri la etaj, locuri ce le oferă turiştilor o vizibilitate clară asupra oraşului. „Decapotabila” va avea cursa inaugurală cu ocazia Festivalului Untold, urmând ca începând din acest weekend să „iasă” săptămânal la plimbare prin capitala Transilvaniei.

Prima cursă este gratuită

Cursa inaugurală va fi gratuită, fiind oferită de unul dintre partenerii Cluj City Tour. Astfel, sâmbătă, doritorii se pot îmbarca în baza unei înscrieri, la adresa de email clujcitytour@gmail.com sau la numărul de telefon 0726 360 780.

Pasagerii vor avea parte de serviciile unui ghid, de o gustare delicioasă, dar şi de băuturi răcoritoare (servicii care vor fi incluse în preţ începând cu a doua cursă).

Plecarea se va face din parcarea Sălii Sporturilor „Horea Demian”, la ora 11:00 (îmbarcarea se va face începând cu 10:40).

Traseu

Traseul cuprinde centrul oraşului şi principalele artere pe direcţia est-vest şi nord-sud. Prima oprire va fi pe Cetăţuie. Apoi, turiştii vor vizita Muzeul Satului, Muzeul Apei, iar la cerere, în viitor, se vor putea vizita şi alte obiective din Cluj sau din afara oraşului.

„Este primul autobuz descoperit etajat care va face curse regulate în Cluj-Napoca. În fiecare weekend, când va fi vreme bună, acesta va funcţiona pentru toţi cei care doresc să vadă Clujul dintr-o altă perspectivă. Vor avea un ghid şi posibilitatea de a servi o gustare şi băuturi răcoritoare la parter. În toate capitalele importante ale lumii există astfel de autobuze descoperite care fac turul oraşelor, mai ales în cadrul celor turistice. Clujul nu este o capitală, dar este cu siguranţă capitala Transilvaniei. Suntem la început, deocamdată turul ghidat se va face cu un singur autobuz, dar dacă va fi nevoie, va fi introdus şi al doilea. Lansăm acest tur cu ocazia Untold pentru ca turiştii, dar şi clujenii să se poată bucura la maxim de oraşul nostru ”, a explicat Dan V. Din partea Cluj City Tour.

 

Mai multe detalii aici.

Postaţi un comentariu