Depeche Mode va concerta anul viitor în Cluj-Napoca

Turneul mondial incepe pe 5 mai 2017, in Stockholm, Suedia

Depeche Mode, una dintre cele mai influențe trupe din istorie, a anunțat marți, 11 octombrie, printr-o conferința de presă în Milano începerea unui nou turneu mondial, care va ajunge pe 23 iulie 2017 și în Cluj-Napoca. Turneul promovează viitorul album, Spirit, ce va fi lansat la începutul anului viitor.

Prima parte a turneului Global Spirit îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher în față a peste 1.5 milioane de fani din 32 de orașe din 21 de țări europene. Turneul debutează pe 5 mai 2017 și include concerte pe Stade de France din Paris, San Siro din Milano sau Olympiastadion din Berlin, dar și pe stadioane nemaiîntâlnite de trupă, ca London Stadium, Otkritie Arena din Moscova sau Cluj Arena. Turneul european se încheie pe 23 iulie 2017 cu un ultim show în Cluj-Napoca.

poster-depeche-mode-cluj-23-07-2017

După două evenimente de succes în București, în 2006 și 2013, Depeche Mode revine în România pentru a susține un concert în premieră în Cluj-Napoca. Acesta are loc pe 23 iulie 2017 pe Cluj Arena.

Biletele vor fi puse în vânzare online, pe www.eventim.ro, din 21 octombrie 2016, fiind disponibile ulterior și în magazinele partenere.

După concertele din Europa în vară lui 2017, turneul Global Spirit va continuă în America de Sud și de Nord. Cel de-al 18-lea turneu al trupei marchează primele show-uri live ale trupei după succesul Delta Machine Tour, unul dintre cele mai mari și mai bine vândute turnee din 2013, care i-a adus pe Depeche Mode în față a peste 2.5 milioane de fani în concerte cu casă închisă din Europa și America de Nord.

Spirit este cel de-al 14-lea album de studio al trupei.

Cu peste 100 de milioane de albume vândute și concerte susținute în fața mai mult de 30 de milioane de fani din întreaga lume, Depeche Mode refuză să se blazeze, fiind considerați de către critici „deschizatori de drumuri” și „din ce în ce mai semnificativi cu trecerea timpului”.

 

 

Postaţi un comentariu