„DARniţa la Tarniţa”: Campanie pentru educaţie, la final

transilvaniareporter.us18.list-manage.com
Echipa InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! a încheiat campania de strângere de fonduri pentru bursa Roxanei, adolescenta pe care a susţinut-o în ultimii trei ani.
InfoTrafic a organizat evenimentul „DARniţa la Tarniţa” pe 8 iulie 2017, când doi dintre membrii echipei au înotat în tandem în Tarniţa, timp de mai bine de o oră, pe o distanţă de circa trei kilometri – în timp ce restul echipei, dar şi prieteni şi susţinători, i-au încurajat de pe margine, iar un echipaj de la CERT Transilvania i-a însoţit în barcă, pe tot parcursul traseului.
După această acţiune, au intrat „în scenă” sponsorii, persoane fizice şi juridice, cei mai mulţi dintre ei fiind prezenţi în fiecare an pe această listă a oamenilor cu suflet mare: Napoca Software, Dalimar Compexit, Le Simba Rom, TPA Transilvania Contax, Business Concept, Europayment, QSound Soft.
Astfel, în urma campaniei, s-au strâns peste 4.000 de lei, necesari pentru ca Roxana să înveţe fără griji în ultimul an de liceu şi să se concentreze pe examenele care o aşteaptă.
Roxana este a doua liceană care beneficiază de bursă în urma fondurilor strânse în campaniile echipei InfoTrafic, care a participat în ultimii 6 ani la Swimathon, evenimentul organizat de Fundaţia Comunitară Cluj.

Postaţi un comentariu