Coral Impex SRL, firma verificată de procurori pentru contractele cu Primăria Cluj-Napoca, legături cu „Dosarul Uioreanu”

Foto: coralimpex.ro

Coral Impex SRL, firma a cărei contracte cu Primăria Cluj-Napoca sunt la această oră verificate de procurorii DNA, are o istorie mai lungă în județul Cluj. Dincolo de a fi abonată la contracte cu municipalitatea, firma cu sediul în Ploiești a avut intrare și la Consiliul Județean Cluj, în perioada în care președinte al instituției era Horia Uioreanu.

Astfel, potrivit evz.ro, patronul firmei Coral Impex SRL din Ploiești, omul de afaceri Alexandru Badea, a fost indicat de către Răzvan Pop, martor în dosarul de corupție a lui Horea Uioreanu, ca fiind unul dintre cei care i-au dat mită fostului președinte al CJ Cluj.

Potrivit rechizitoriului, Alexandru Badea i-a dat lui Horea Uioreanu șpagă în valoare de peste 70.000 de lei. În schimbul acestei sume, Uioreanu i-a promis afaceristului că va debloca plăți în valoare de 130.000 de lei pentru serviciile de deratizare făcute de firmă la școlile din județ.

În același dosar de corupție era implicată și primăria orașului Zalău care, din nou, apare în cazul verificărilor făcute miercuri, 7 octombrie, de către procurorii DNA la mai multe firme și instituții din țară.

Postaţi un comentariu