Copos, Borcea, frații Becali și MM Stoica merg la închisoare. Gică Popescu, la fel.

Mihai Stoica (Foto: Dan Bodea)
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Curtea de Apel București s-a pronunțat în Dosarul Transferurilor. Potrivit Mediafax, fostul patron al clubului de fotbal Rapid București, George Copos, a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoarea cu executare, iar managerul general al Stelei, Mihai Stoica, la trei ani și șase luni, tot cu executare.

De asemenea,  fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare iar fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, transmite aceeași agenție de presă.

Victor Becali a fost, de asemenea, condamnat definitiv, la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare. Jean Pădureanu a fost condamnat la tre ani şi patru luni cu executare,  Gică Popescu, la 3 ani şi o lună cu executare și Gigi Neţoiu tre ani şi patru luni cu executare.

Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu şi Gică Popescu au fost trimişi în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Toţi au fost acuzaţi că, prin tranzacţii ilegale la 12 transferuri de fotbalişti vînduţi în perioada 1999-2005, ei au produs statului un prejudiciu de 1, 5 milioane de dolari şi o „gaură” de peste 10 milioane de dolari în bugetul cluburilor din Liga 1. Investigația procurorilor a început după o serie de articole publicate de GSP.

Postaţi un comentariu