Concursul „Nunta Gratuită” se apropie de final. Moş Nicolae îi va aduce unui cuplu clujean o nuntă în valoare de 10.000 de euro

500 de perechi de miri s-au înscris la concurs

Concursul „Nunta Gratuită” lansat de platforma Wedding Box Cluj a stârnit interesul și curiozitatea a nu mai puțin de 500 de perechi de miri. Câștigătorii vor fi anunţaţi miercuri, 6 decembrie, iar cuplul norocos se va putea bucura de o nuntă în valoare de 10.000 euro. În plus, fiecare dintre cele 500 de mirese înscrise în concurs au beneficiat, în această perioadă, de trei vouchere în valoare cumulată de 150 de euro. Astfel, toate miresele înscrise în concurs au beneficiat de 1.500 de vouchere în valoare totală de 75.000 euro.

Citiţi şi: Concurs în premieră pentru România. Moș Nicolae îi va aduce o nuntă gratuită unui cuplu clujean care se căsătorește în 2018

Concursul „Nunta Gratuită”, lansat în 2 octombrie 2017, în premieră pentru România, este dedicat mirilor care se vor căsători în 2018. Concursul se adresează exclusiv mirilor clujeni care și-au rezervat data nunții, respectiv sala în care se va desfășura marele eveniment până în momentul înscrierii în concurs.

Wedding Box, alături de furnizorii înscriși pe platformă, urmează să se ocupe de tot ceea ce presupune organizarea nunții: de la wedding planner, foto-video, flori, accesorii mireasă, accesorii mire, momente speciale în timpul nunții,  până la rochia miresei și costumul mirelui.

Înscriere 

Pentru înscrierea în concurs, mirii și-au făcut un cont pe TO DO LIST-UL MIRESELOR, tool-ul gratuit oferit de Wedding Box, care îi ajută să își organizeze singuri nunta în doar 58 de pași și să dea SHARE postării de concurs pentru a finaliza înscrierea.

1.500 de vouchere în valoare 75.000 euro

Toți viitorii miri care și-au făcut un cont pe TO DO LIST-UL MIRESELOR pe perioada concursului au câștigat automat trei vouchere în valoare de 50 de euro fiecare, bani pe care îi pot utiliza pentru achiziționarea unor produse sau servicii, conform condițiilor impuse de furnziorii noștri (condiții ce pot fi consultate pe site).

„Interesul manifestat de miri în a participa la concursul lansat de platforma Wedding Box ne bucură! Am lansat această inițiativă unică pentru a veni în sprijinul mirilor și pentru a le oferi o oportunitate unică, un ajutor real și, implicit, o amintire de neuitat în ziua nunții lor, prin câștigarea unei „Nunți Gratuite”! Le urăm succes tuturor celor înscriși în concurs la extragerea din 6 decembrie, chiar de Moș Nicolae!”, „, a declarat Vlad Zileriu, co-fondatorul Wedding Box.

Ce este Wedding Box?

Platforma Wedding Box poate fi comparată cu un târg online de nunți, întrucât întrunește furnizori din toate categoriile: săli de nuntă, events planneri, flori, rochii, beauty,bijuterii, dulciuri, foto-video, muzică, costume, accesorii pentru miri, bijuterii, cocktail-bar, aranjamente și decorațiuni, dans, invitații de nuntă, lumânări, băuturi și chiar și antrenori personali. Fiecare furnizor prezent pe platforma Wedding Box dispune de un profil care conține fotografii cu ultimele produse sau colecții, o descriere amănunțită a produselor, review-uri din partea altor mirese, dar și date de contact. Mirii pot solicita în mod gratuit oferte furnizorilor, direct de pe platforma noastră, cu un singur click. Solicitarea va ajunge la respectivul furnizor, iar acesta va răspunde în cel mai scurt timp.

„În tot mai multe domenii am observat că există o tendință de a aduce produsele de interes pentru un anumit public tință într-un singur loc, pentru a faciliza accesul la informație, dar și pentru a oferi o experiență completă potențialilor clienți. Exact acest lucru ne-am propus cu ajutorul platformei Wedding Box. Astfel, mirii găsesc aici tot ce au nevoie pentru ziua cea mare, economisind astfel un timp prețios”, a declarat Ioana Pop, co-fondatoare Wedding Box.

Citiţi şi: TO DO List-ul Mireselor te ajută să îţi organizezi singură nunta

 

Postaţi un comentariu