Concurs în premieră pentru România. Moș Nicolae îi va aduce o nuntă gratuită unui cuplu clujean care se căsătorește în 2018

Platforma Wedding Box Cluj a lansat un concurs în premieră pentru România, dedicat mirilor care se vor căsători în 2018, Nuntă Gratuită. 

Concursul se adresează exclusiv mirilor clujeni care și-au rezervat data nunții, respectiv sala în care se va desfășura marele eveniment până în momentul înscrierii în concurs, urmând să câștige tot ce au nevoie pentru organizarea nunții de la wedding planner, servicii foto-video, flori, accesorii mireasă, accesorii mire, momente speciale în timpul nunții,  până la rochia miresei și costumul mirelui. 

Pentru a participa la concurs mirii trebuie să își facă un cont pe TO DO LIST-UL MIRESELOR, tool-ul gratuit oferit de Wedding Box, care te ajută să îți organizi singur/ă nunta în doar 58 de pași și să dea share postării de concurs pentru a finaliza înscrierea.

Citiți și: TO DO List-ul Mireselor te ajută să îţi organizezi singură nunta

Trei vouchere în valoare de 50 de euro fiecare

În plus, toți cei îți vor face un cont pe TO DO LIST-UL MIRESELOR pe perioada concursului, vor câștiga automat trei vouchere în valoare de 50 de euro fiecare, bani pe care îi vor putea utiliza pentru achiziționarea unor produse sau servicii, conform condițiilor impuse de furnizorii care fac posibil acest concurs (condiții ce pot fi consultate pe site).

Vlad Zileriu,Wedding Box

„Pentru că ne dorim să venim și mai mult în ajutorul mirilor decât o facem deja de doi ani de când activăm pe piața din Cluj,  prin platforma Wedding Box, platformă care reunește toți furnizorii de care aceștia au nevoie pentru o nuntă reușită, am gândit un concurs unic în România, care să le ofere șansă de a câștiga ceea ce poate mulți dintre tinerii care urmează să își unească destinele nici nu visează și anume, o nuntă gratuită. În plus, îi recompensăm pe toți cei care se înscriu la concurs cu trei vouchere în valoare de 50 de euro fiecare, dar și cu un cont pe cel mai performant tool online de organizare a nunții, TO DO LIST-UL MIRESELOR. Sperăm ca Nunta Gratuită să fie un imbold pentru cuplurile care încă stau pe gânduri”, a declarat Vlad Zileriu, co-fondatorul Wedding Box.  

Câștigătorul concursului va fi anunțat pe 6 decembrie 2017. 

Târg online de nunți pe întrega durată a anului 

Platforma Wedding Box poate fi comparată cu un târg online de nunți, întrucât întrunește furnizori din toate categoriile: săli de nuntă, events planneri, flori, rochii, beauty,bijuterii, dulciuri, foto-video, muzică, costume, accesorii pentru miri, bijuterii, cocktail-bar, aranjamente și decorațiuni, dans, invitații de nuntă, lumânări, băuturi și chiar și antrenori personali. Fiecare furnizor prezent pe platforma Wedding Box dispune de un profil care conține fotografii cu ultimele produse sau colecții, o descriere amănunțită a produselor, review-uri din partea altor mirese, dar și date de contact. Mirii pot solicita în mod gratuit oferte furnizorilor, direct de pe platforma noastră, cu un singur click. Solicitarea va ajunge la respectivul furnizor, iar acesta va răspunde în cel mai scurt timp.

„În tot mai multe domenii am observat că există o tendință de a aduce produsele de interes pentru un anumit public tință într-un singur loc, pentru a faciliza accesul la informație, dar și pentru a oferi o experiență completă potențialilor clienți. Exact acest lucru ne-am propus cu ajutorul platformei Wedding Box. Astfel, mirii găsesc aici tot ce au nevoie pentru ziua cea mare, economisind astfel un timp prețios”, a declarat Ioana Pop, co-fondatoarea Wedding Box.

TO DO LIST-UL MIRESELOR este un tool gratuit conceput de Wedding Box, menit să îți ghideze fiecare pas în organizarea nunții. 

Tot ce trebuie să faci pentru a putea beneficia în mod gratuit de toate facilitățile pe care aplicația le oferă, este să îți faci un cont și să împărtășești cu motorașul din spatele aplicației data fericitului eveniment. Vei primi în mod automat un profil personalizat, iar în funcție de data nunții, TO DO LIST-UL MIRESELOR îți va grupa cele 58 de taskuri predefinite pe cinci perioade de timp, astfel încât să existe suficient timp pentru îndeplinirea fiecărui calup de taskuri. Toate taskurile sunt editabile. Mirii pot face diferite notițe în cadrul acestora, le pot șterge, le pot modifica sau pot adăuga taskuri noi în funcție de personalitatea fiecăruia.

Până în prezent, TO DO LIST-UL MIRESELOR s-a dovedit un aliat de nădejde pentru mai bine de 2.500 de utilizatori, atât femei, cât și bărbați. 

 

Postaţi un comentariu