Comedy Cluj/Recomandările zilei de joi

Subiectul vârstei – fie că vorbim despre “imposibilii” 30 de ani sau de vârsta pensionării – este de multe ori un prilej de yâmbete şi glume.
Festivalul International Comedy Cluj vă propune, joi, o selecţie de filme pe acesată temă.

Iată care sunt recomandările noastre pentru ziua de joi:

“Attila Marcel” – ora 14:00, Cinema Victoria
Ajuns la 30 de ani, Paul împarte casa cu mătușile sale, două aristocrate bătrâne, care l-au crescut de la vârsta de doi ani. O viață în rutină alimentată de visul de a deveni un mare pianist. Rupt de lumea exterioară, Paul a îmbătrânit mai mult decât este cazul. Până într-o bună zi când o cunoaște pe doamna Proust, vecina de la etajul patru. Excentrica femeie are rețeta unui ceai de ieri care îl ajută să își redescopere trecutul. Premiat la Festivalul Internațional de la Beijing pentru rolul său, Guillaume Gouix aduce zâmbetele pe chipul tuturor.

“Bătrânul de 100 de ani care a ieșit pe fereastră și a dispărut” – ora 22:30, Cinema Florin Piersic
Bazat pe bestseller-ul lui Jonas Jonasson, filmul spune surprinzătoarea poveste a Allan Karlsson, expert în dinamită. La vârsta de 100 de ani, evadează din azilul de bătrâni și decide să o ia de la capăt. O aventură extraordinară care îl poartă în întreaga lume din dorința de a-și trăi viața la maximum.

“60 mergând spre 12” – ora 20:30, Cinema Victoria
Charles și Pierrot sunt prieteni inseparabili de când se știu. Atunci când unul dintre ei este forțat să iasă la pensie, cei doi profită la maximum să se distreze și să profite de toate bucuriile vieții. O mulțime de aventuri trăznite ale celor doi prieteni cu o imaginație extrem de bogată.

De la 20:00, la Cinema Victoria va fi prezentat şi happeningul teatral “Carpathian Garden”, o comedie tăioasă realizată de Tudor Aaron Istodor și Radu Iacoban.
Aceștia vor prezenta un “act social comic” susținut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de știri, parcagii, preoți, moguli de presă, politicieni se vor succeda în fața spectatorului. “Carpathian Garden” pariază pe umor inteligent, iar cei doi actori stăpânesc foarte bine interacțiunea cu publicul.

Postaţi un comentariu