Cinci comune din județul Cluj au primit ajutor 1, 087 milioane de lei pentru a elimina efectele produse de calamitățile naturale

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Consilierii județeni au aprobat astăzi alocarea unor sume pentru mai multe comune din județ pentru a elimina efectele produse de calamitățile naturale din 27 mai 2015.

Astfel comunele Negreni, Măguri Răcătau, Jichișu de Jos au primit 87.000 de lei, 100.000 de lei si respectiv 300.000 de lei. La propunerea comisiei de specialitate au fost luate in considerare si cererile depuse in 27 August de primăriile comunelor Garbau si Vad. „Se propune următorul amendament, se introduce articolul patru care prevede acordarea unui ajutor comunei Garbau de 300.000 de lei si articolul cinci care prevede aceeași suma pentru comuna Vad”, apreciat consilierul Ioan Salatioan.

Hotararea a fost aprobată cu amendamentul propus de comisie.

„In ședinta Comitetului pentru Situații de Urgentă mai era vorba si despre doua tronsoane de drum de care trebuia sa ne ocupam drumul de la Marisel si un pod de lemn si văd ca acum nu au fost cuprinse. Sa ținem minte sa le prindem la ședinta viitoare”, a spus vicepreședintele Consiliului Judetean Cluj, Vakar Istvan.

Postaţi un comentariu