Bucătar clujean în noul juriu MasterChef

Noul Juriu MasterChef, de la stânga la dreapta: Adi Hădean, Patrizia Paglieri și Florin Scripcă/ Foto: ProTV

Bucătarul clujean Adi Hădean va fi unul dintre noii jurați ai show-ului culinar MasterChef de la ProTV, după ce garnitura anterioară de jurați a „dezertat” în bloc la Antena 1.

MasterChef revine în toamnă cu un nou sezon, iar cei trei noi membri ai juriului sunt, potrivit unui comunicat al ProTV, Patrizia Paglieri – un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa,  Adrian Hădean și Florin Scripcă – chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti.

„Noul juriu răspunde dorinţelor telespectatorilor, aducȃnd pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambiţia au condus la cariere impresionante în arta culinară”, se arată în comunicatul Pro TV.

Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare,  autor al blogului adihadean.ro, unul dintre cele mai citite site-uri cu profil culinar din România. El lucrează de peste 15 ani în arta culinară şi a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale şi naţionale. În 2003 a publicat prima sa carte gastronomică, „Sare şi piper”, iar din 2004 a efectuat mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franţa, Germania) și din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2011, a fost unul dintre autorii programului „Farfurii curate”, care promovează alimentația sănătoasă în grădinițele din Cluj-Napoca.

Patrizia Paglieri, de origine italiană, din San Remo, este supranumită şi Liza Minnelli, datorită asemănării cu faimoasa divă. Ea a ajuns în Romȃnia în anul 1999, împreună cu părinţii, cȃnd au fondat primul restaurant de familie în Buftea.

Florin Scripcă coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie şi în Franţa.

Postaţi un comentariu