Asociația Magic People aduce zâmbetul pe buzele bunicilor

Asociația Magic People și o clinică de stomatologie din Cluj aduc împreună zâmbetul pe buzele bunicilor clujeni, oferind două proteze dentare în fiecare lună, până în luna decembrie, celor care au mare nevoie de ele.

Campania „Aducem zâmbetul pe buzele bunicilor”, prin care oferă proteze dentare gratuite bunicilor clujeni s-a lansat cu ocazia zilei internaționale a vârstnicilor, sărbătorită în fiecare an pe data de 1 octombrie și se va desfășura în perioada octombrie-decembrie 2014. Cu ajutorul Asociației Magic People, Clinica Alverna Dental Studio va oferi lunar câte două proteze vârstnicilor de la centrele de zi din Cluj, care nu dispun de posibilități materiale și necesită astfel de proteze dentare, urmând ca în luna decembrie să suplimenteze numărul protezelor oferite.

Președintele Asociației Magic People, Cristian Gog, alături de vicepreședintele, Dan Ciulea au făcut o selecție în rândul bunicilor care ar avea nevoie de proteze, în funcție de veniturile pe care aceștia le au și de cât de urgente le erau protezele. Prima bunicuță care beneficiază de acest cadou este Ana Dunkler în vârstă de72 de ani. A lucrat 30 de ani în contabilitate și s-a pensionat în 1995. Este din Cluj Napoca și îi place să își petreacă timpul la Centrul de zi pentru vârstnici nr. 1 din Cluj Napoca.

Asociația Magic People este o organizație non-profit care își dorește ca prin proiecte de genul „Nepoți de Crăciun” și „Aducem zâmbetul pe buzele bunicilor”, să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. Fondatorul asociației este Cristian Gog, clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din lume care a câștigat un concurs de popularitate.

Proiectul continuă cu încă o persoană care va fi selectată în curând pentru a primi proteza în luna octombrie, mai apoi cu alți doi bunicuți în luna noiembrie și patru în decembrie.

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu