„Art for broken heart”, licitație cu obiecte de artă. Banii strânși vor fi folosiți pentru copiii de la centrele de plasament din Cluj

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Asociația clujeană Alfa Grup organizează miercuri, 16 dcembrie, cea de-a treia ediție a evenimentului caritabil: „Licitația Art For Broken Heart”. În cadrul acesteia, clujenii pot achiziționa tablouri sau alte obiecte de artă create de artiști din Cluj, studenți sau chiar de copii talentați. Banii adunați vor fi folosiți pentru acoperirea nevoilor copiilor de la centrele de plasament din Cluj sau a celor din spitalele de pediatrie din oraș. Ambadadorii Alfa Group, fotbalistul Ionuț Rada și rufgby-istul Daniel Martac nu vor lipsi de la evenimentul prezentat de actorul Bogdan Bob Rădulescu, unul dintre cei patru băieți „epici” din cadrul show-ului cu același nume difuzat pe Prima TV.

INVITATIE 2

„În jurul nostru plâng multe inimi frânte ale copiilor orfani ce-și duc viața în Centrele de Plasament sau spitale. Suntem siguri că suferința lor te sensibilizează. Dar nu este de ajuns să simți compasiune pentru ei. Ei au nevoie ca tu să acționezi. Împreună putem susține meditațiile unui copil pentru a reuși în viață, putem încuraja un copil să-și valorifice talentele artistice, putem susține achiziția unor pamperși speciali pentru cei cu dizabilități, îi putem face să zâmbească din nou pe acești copilași încercați. Toți banii strânși vor fi folosiți pentru acoperirea nevoilor acestor copii. Tot aici vei putea cunoaște proiectele derulate de asociație în sprijinul copiilor abandonați, proiecte în care te poți implica și tu”, transmit organizatorii evenimentului.

În cadrul evenimentului vor avea loc două tipuri de licitații: cu strigare a obiectelor de artă (cu pornire de la 100 de lei) și „silent” pentru anumite lucrări (suma de pornire fiind de 50 de lei). De asemenea, cei prezenți se vor putea bucura de concertul susținut de trupa de copii The Beat.

Licitația va avea loc la ora 18:00, în cadrul Centrului de Cultură Urbană Casino, din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Postaţi un comentariu