16 persoane fără adăpost, depistate de Poliția Locală

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Poliţiştii locali au realizat în ultimele două zile mai multe acţiuni de depistare şi identificare a personelor fără adăpost în municipiul Cluj-Napoca, având în vedere temperaturile scăzute pe timp de noapte.

În urma acestor acţiuni au fost identificate 16 astfel de persoane, dintre care 9 din Cluj-Napoca, iar celelalte 7 din alte localități (Coruș, Bonțida, Florești, Stolna, Hunedoara). Locurile în care au fost depistate aceste persoane sunt: strada Burebista nr. 9, Piața Unirii nr. 19, str. Horea nr. 6, str. G. Enescu, Piața Mărăști, str. Henri Barbusse nr. 3, str. Snagov nr. 8, Piața Gării, Piața M. Viteazu.

Toate cele 16 persoane au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe strada Oaşului nr. 198 și la Centrul Social de Urgență de pe strada Dragoș Vodă, aflate în administrarea Primăriei. Acţiunea va continua și în perioada următoare.

Poliția Locală recomandă clujenilor să sesizeze dacă depistează astfel de persoane la numărul de telefon 0264/955 sau 0264/598784- Dispeceratul Poliției Locale.

Postaţi un comentariu