Volei / Municipal Zalău, echipa comunităţii

Echipa Volei Municipal Zalău va fi finanţată doar cu bani ai administraţiei locale şi judeţene, după ce singurul investitor privat va fi exclus din acţionariat

Conducerea administrativă a echipei ACS Volei Municipal Zalău a solicitat excluderea singurei companii private din acţionariatul asociaţiei, firmă ce deţine 4% din acţiuni. Motivul invocat de oficialii grupării de sub Meseş este neplata contribuţiei financiare către clubul de volei masculin.

„Contribuţia pe care trebuiau să o achite anul trecut a fost de 96.000 de lei, din care au plătit 46.000 lei. Anul acesta nu au plătit niciun leu şi suntem deja în luna martie”, a explicat preşedintele clubului, Stelian Potroviţă.

Oficialul a mai spus că a convocat Adunarea Generală a Asociaţilor la Clubul Sportiv Volei Municipal Zalău pentru data de 7 aprilie, punctele ordinii de zi fiind excluderea din asociaţie a companiei private şi cooptarea în asociaţie a unui nou membru. Echipa de volei masculin şi-a schimbat denumirea, în luna iunie 2013, din Remat Zalău în Club Sportiv Volei Municipal Zalău.

Modificarea a survenit după ce grupul de firme Remat s-a retras din acţionariatul clubului, format în prezent din Primăria Zalău – 92%, Consiliul Judeţean Sălaj – 4% şi o companie privată – 4%.

Distribuie:

Postaţi un comentariu