Un om în plus nu ajută. CFR – Astra 1-1

Foto: Dan Bodea

Întâlnirea în jurul căreia s-a stârnit un interes uriaș, dintre CFR și Astra Giurgiu, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Feroviarii au avut mai bine de o oră om în plus și niciun șut pe spațiul porții vreme de 53 de minute. Meciul putea fi decis încă din start, dacă pasa impresionantă a lui Alibec era transformată în gol.

În minutul 4 al întâlnirii Alibec a reușit o execuție care a destabilizat nu mai puțin de 5 jucători ai CFR-ului, dar fostul fotbalist al Universității Cluj, Mihai Butean, nu a reușit să-l învingă pe Arlauskis în situație iminentă de gol. Următorul eveniment important al primei reprize a fost eliminarea lui Bejan din minutul 30.

Fotbalistul Astrei a intrat neglijent la Djokovic, cu talpa sus, și arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu. În minutul 44 Alibec, cel mai bun om al meciului, a pătruns în viteză în careul gazdelor, dar a șutat de puțin pe lângă poartă. În debutul reprizei a doua feroviarii au avut mi mult inițiativa și au deschis scorul la o bâlbâială în careul advers.

Mureșan s-a trezit cu mingea la picior, pe linia porții și a tras cu sete în plasa lui Lazar. Proaspăt intrat în meci, Păun a încercat să-l surprindă pe portarul oaspeților cu un șut la colțul scurt, apoi a ratat o pasă simplă pentru Omrani și iureșul CFR-ului s-a transformat într-o sesine de antrenament în care Conceicao a cerut exersarea paselor în lateral.

Gazdele au tras cu dinții de avantajul minim, dar nu l-au putut marca suficient pa Alibec care a făcut ce a vrut, a driblat pe cine a vrut, atunci când a avut o cazia. În minutul 74 același Alibec a executat scurt a lovitură liberă, Radunovic a șutat în forță și Culio a deviat în proprie poartă. Până la finalul partidei Astra a continuat să hărțuiască o echipă deznădăjduită. CFR putea da lovitura în minutul 90+2, dar Omrani a ratat din poziție ideală și jocul s-a terminat 1-1.

În urma acestui rezultat și datorită victoriei Universității CRaiova la Pitești, 1-0 cu Hermannstadt, CFR-ul mai are doar trei puncte în fața oltenilor și patru în fața celor de la FCSB, însă roș-albaștrii au un meci mai puțin. În cazul unei victorii, luni, în meciul cu Chiajna, FCSB ar ajunge la un punct în urma liderului. cu doar două etape rămase de disputat din sezonul regulat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu