”U” Cluj, victorie amicală cu Unirea Dej. Goga, goluri la foc automat în meciurile test

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Revenită la sfârșitul săptămânii trecute din cantonamentul din Cipru, Universitatea Cluj a disputat, miercuri, 12 februarie, un nou meci test, de această dată în compania formației de Liga 3, Unirea Dej, de care a dispus cu scorul de 3-0.

Adrian Falub a început jocul cu Unirea în formula: Dur Bozoancă – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Joseph, Penescu, Pîrvulescu – Mihalcea, Coman, Pop.

În prima repriză echipa vizitatoare a stat mai bine în teren astfel că, scorul la pauză a fost 0-0. În actul secund Falub a schimbat echipa din teren, iar universitarii au fost mult mai prezenți în careul advers și au reușit să înscrie de trei ori, obținând astfel, un succes reconfortant cu 10 zile înaintea reluării campionatului în eșalonul secund.

Goga a deschis scorul în minutul 50, după care Gavra a stabilit scorul final. Golgheterul Universității dn sezonul trecut a dus scorul la 2-0, în minutul 56, din lovitură de la 11 metri și a închis tabela în minutul 67. „Am făcut un antrenament bun și, cel mai important lucru este că nu s-a accidentat niciun jucător. Sper ca Goga să nu își fi terminat golurile pentru că a dat cam multe în pregătiri. Și el și Gavra sunt doi jucători care au calitate și ne bazăm pe ei”, a spus Falub, la finalul întâlnirii.

Oficialii clubului universitar au anunțat că au fost modificate orele de start pentru partidele programate sâmbătă, 15 februarie, ultimele din perioada de pregătire. Astfel „studenții” vor întâlni Metalurgistul Cugir (Liga a III-a) de la ora 11:00 și Victoria Cluj (Liga a IV-a) de la ora 13:00. Ambele meciuri se vor disputa în arcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu