”U” Cluj / Universitatea suferă, suporterii îşi pierd răbdarea

Justin Mengolo (foto, în luptă pentru balon) a ratat din toate poziţiile şi i-a exasperat pe fanii Universităţii în meciul cu Oţelul Galaţi (scor 0-0) / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, pe Cluj Arena. Pentru „Şepcile roşii” este al şaselea meci consecutiv fără ca eforturile lor să fie încununate de o victorie, pentru oapeţi rezultatul face parte din strategia lui Tibor Selymes de a salva de la retrogradare o fostă campioană ce a trăit mai agonizant decât oricare altă contracandidată această primă parte de sezon.

Gravenberch, Lemnaru şi Mengolo a fost trioul ofensiv trimis în teren de George Ogăraru pentru a străpunge apărarea dunărenilor. Prima ocazie apare abia în minutul 8 însă, oportunitatea de care ar fi trebuit să profite Mengolo, a fost tratată cu superficialitate de atacantul de la care încă se aşteaptă explozia.

Şi-a încercat şansa şi veteranul Cristocea, după care din Mengolo şi, la aceaşi fază, Gravenberch nu au reuşit să-l învingă pe Hotoboc la dubla ocazie a lui”U”. Luat „la ochi” de ultraşii din peluză, Mengolo a încercat o execuţie fantezistă în minutul 25, dar a eşuat încă odată lamentabil.

În startul reprizei secunde a încercat şi Gravenvberch să se adapteze obiceiurilor româneşti, dar simularea lui a avut o singură finalitate, avertisment din partea arbitrului. În minutul 52 Gravenberch a încercat să-şi pună una dintre calităţi în valoare, dar şutul în forţă nu a fost cadrat.

Câteva zeci de secunde mai târziu Mengolo a mai pus o ocazioe la construcţia titlului de „ratangiul turului”, în urma unui şut din centrul careului. În minutul 64 iese la rampă Lemnaru, căpitanul Universităţii având şi el o bună oportunitate de a înscrie, dar Hotoboc a fost de neînvins, sâmbătă seară.

Minutul 67 a adus în primplan cea mai mare ocazie a meciului. Helder a centrat în careu de unde fostul vârf al lui ”U”, Gabriel Jula, a trimis în transversala porţii lui Panagopoulos. De altfel, fostul căpitan al alb-negrilor a fost omul finalului de meci, trecându-şi în cont alte două ocazii.

Cei aproximativ 1.000 de spectatori nu au ratat prilejul de a cere încă o dată demisia băncii tehnice a Universităţii Cluj, doar vehemenţa protestelor parcă nu a mai fost cea de altă dată.

Oţelul Galaţi face 12 puncte după acest meci şi pare cea mai îndeptăţită echipă să spere într-o salvare miraculoasă.”U” Cluj a adunat 14 puncte, dar evoluţiile fotbaliştilor nu dau speranţe la o minune, la finalul campoionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu