”U” Cluj, eșec în fața locului 2 din Armenia

Sursa foto: fcuniversitateacluj.ro/facebook (arhivă)

Universitatea Cluj a pierdut cel de al doilea meci test programat în stagiul de pregătire pe care trupa lui Adrian Falub îl efectuează în aceste zile în Cipru. Alb-negrii au cedat cu scorul de 1-3 înfruntarea cu FC Ararat, locul 2 în clasamentul (la zi) din Armenia.

Adversara „Șepcilor roșii” a deschis scorul încă din minutul 6, din lovitură de la 11 metri, transformată de Kobyalko. Eternul om de gol al „Studenților”, Dorin Goga, a restabilit egalitatea, tot de la punctul cu var (min. 18), după ce Mailat a fost faultat în careu. Cu două minute înainte de pauză Nahapetyan i-a readus pe armeni în avantaj. La jumătatea reprizei a doua, internaționalul Moldovei, Artur Crăciun și-a trimis mingea în proprie poartă și a stabilit scorul final al partidei.

Managerul sportiv, Adrian Falub, a început jocul în formula: Gorcea – Inacio, Telcean, Muresan, Taub – Barbu, Dican, Ștefănescu – Goga, Mailat, Gavra, pe parcurs utilizând și ceilalți jucători trecuți pe foaia de joc. Universitatea Cluj va disputa următorul amical, marți, 4 februarie, de la ora 15:00, în compania formației de ligă secundă din Cipru, Ermis Arradippou.

Distribuie:

Postaţi un comentariu