”U” Cluj a parafat primele transferuri și a renunțat la o fostă campioană mondială

Conducerea secției de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a realizat primele transferuri, după ce în ultima perioadă a renunțat la directorul sportiv, la antrenor și la patru jucătoare. Noutățile din lotul studentelor sunt Denisa Șelever, respectiv poloneza Paulina Masna. Prima evoluează pe postul de extremă stângă și vine la ”U” de la SCM Gloria Buzău.

„Viitoarea experiență la Universitatea Cluj o văd ca pe o provocare! După un sezon reușit alături de SCM Gloria Buzău, am ajuns la o înțelegere cu oficialii de la <<U>> Cluj și sper să ne bucurăm împreună de un sezon cât mai bun, să îndeplinim obiectivele stabilite de către club”, a declarat Șelever, pentru site-ul oficial al clubului universitar.

În vârstă de 23 de ani, Denisa Șelever și-a început cariera la CSM Galați și o înlocuiește în garnitura studentelor pe Alexandra Dindiligan. Aceasta din urmă are în palmares titlul de campioană mondială de junioare cucerit în 2014, în Macedonia.

Dindiligan a evoluat la Universitatea din 2015, însă la Cluj cariera ei a luat-o la vale, astfel că, sportiva de mare perspectivă din urmă cu cinci ani a ajuns în ipostaza în care conducerea secției de handbal nu a mai dorit să-i prelungească angajamentul scadent la finalul acestei luni.

Cea de a doua achiziție, Paulina Masna, vine de la Minaur Baia Mare. Masna are 28 de ani și evoluează pe poziția de inter dreapta. Poloneza a bifat doar 11 meciuri pentru maramureșence, suferind o accidentare care a ținut-o departe de teren în ultima parte a sezonului recent înghețat.

Reamintim că Universitatea Cluj a renunțat în ultima perioadă la directorul sportiv Mircea Cucuian, la antrenorul Alin Bondar, dar și la jucătoarele Cristina Boian, Patricia Moraru, Larisa Araujo și Alexandra Dindiligan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu