“U” Cluj / 5.000 de euro pentru acţiunile lui “U”

Florian Walter vrea toate acţiunile Universităţii Cluj, a făcut o ofertă de 5.000 de euro primăriei pentru pachetul deţinut de municipalitate

Revenit în urmă cu puţină vreme în fruntea clubului de fotbal Universitatea Cluj, pe care de altfel l-a deţinut mereu în proprietate din 2009 încoace, Florian Walter mai lansează o “bombă”. Conform site-ului oficial al clubului omul de afaceri ar fi făcut o ofertă concretă de cumpărare a acţiunilor pe care Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca le deţine în procent de 0, 51% la FC Universitatea Cluj SA.

Ceva mai mult de cinci mii de euro oferă Walter pentru pachetul de acţiuni deţinut de autorităţile locale, mai exact 26.571, 6 de lei. Afaceristul bucureştean îşi justifică demersul precizând că doar aşa primăria ar avea cadrul legal pentru a investi la rândul său 1 milion de lei în clubul Universitatea Cluj.

“Acţionarul majoritar al clubului SC FC Universitatea Cluj face o ofertă fermă de cumpărare a acţiunilor pe care Consiliul Local le deţine în cadrul clubului. Primarul Emil Boc a declarat în repetate rânduri că are pregătiţi 1 milion de lei, dar aceşti bani nu pot fi alocaţi deoarece Consiliul Local este acţionar la ambele cluburi de fotbal din Cluj-Napoca. Acţionarul majoritar al FC Universitatea Cluj face acest efort financiar pentru a veni în sprijinul Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca şi de a crea un cadru legal pentru a ajuta fotbalul clujean”, se arartă pe site-ul clubului din Cluj-Napoca.

Conform ofertei de cumpărare publicate pe site-ul grupării universitare, preţul de achiziţie propus de Florian Walter mai solicită ca oferta de cumpărare să fie înscrisă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu