U-BT a distrus-o pe BC Timișoara

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj a obținut un nou succes categoric, scor 96-66 cu BC Timișoara, într-o partidă din cadrul etapei a VIII-a a fazei Top 6 a Ligii Naționale. Clujenii au avut ceva de așteptat până să-și ia revanșa, după înfrângerea din tur, dar a meritat. BC Timișoara a contat în joc doar în primele 10 minute, pe care și le-au și adjudecat cu scorul de 23-18. Sfertul al doilea a fost de departe cel mai spectaculos, scor 28-20 pentru U-BT. Astfel, la pauza mare clujenii aveau un avans de trei puncte în fața oponentei din banat.

La revenirea pe parchet echipa lui Mihai Silvășan a predat o veritabilă lecție de baschet. 27-11 și 23-12 au fost scorurile ultimelor două parțiale de joc, fapt ce a dus la o victorie finală la 30 de puncte diferență, pentru U-BT. ”Nu am avut probleme astăzi mai ales datorită jocului nostru din partea a doua, Timișoara a venit cu o formulă incompletă, din păcate pentru ei au probleme cu accidentările, însă asta nu este problema noastră, noi am încercat să ne facem jocul normal, să avem o exprimare cât mai bună și o intensitate ridicată.

Am reușit pe alocuri, în prima parte a meciului nu am fost mulțumit de cum am evoluat, chiar dacă în primele minute am marcat cu ușurință de afară. Ne-am relaxat apoi și nu am avut intensitatea necesară, am primit 43 de puncte până la pauză. După pauză am corectat asta și s-a văzut, am primit doar puțin peste 20 de puncte”, a declarat Mihai Silvășan. Din tabăra gazdă Filip Adamovic a fost principalul marcator cu 18 puncte. În ultimele două partide din faza Top 6 U-BT va mai întâlni formațiile CSU Sibiu și steaua București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu