U-BT a dezvoltat un complex de inferioritate în fața Stelei. Clujenii au pierdut primul meci din noul campionat (67-71)

Foto: Dan Bodea

Evoluțiile entuziasmante din urmă cu două sezoane sunt doar amintiri frumoase pentru iubitorii baschetului masculin din Cluj. U-BT a pierdut primul meci din actualul campionat, 67-71 cu Steaua, și au ajuns la al patrulea eșec consecutiv în fața roș-albaștrilor. Gazdele au început destul de bine meciul care părea că se va disputa sub semnul echilibrului. Nici 10 minute nu au rezistat alb-negrii în fața vicecampioanei, care a câștigat primul sfert cu 21-19.

Au urmat alte 10 minute de chin. Aruncările de la distanță nu au funcționat, nici tactic Silvășan nu a reușit să-și surprindă adversarul astfel că, la pauza mare tabela arăta 36-38. Abia în sfertul al treilea baschetbaliștii de la U-BT au reușit să-și impună jocul și au trecut la conducere, 53-49. Ultima secvență de joc a fost exact opusul precedentelor 10 minute. Steliștii au controlat tactic înfruntarea, au înscris 22 de puncte, față de numai 14 ale gazdelor, și au câștigat meciul de la Cluj.

”Nu cred că sunt foarte multe de spus. Un joc foarte prost din partea noastră, am meritat să pierdem cu atitudinea pe care am avut-o pe teren. Felicit echipa Steaua pentru dăruire și ce au arătat azi. Din păcate, noi, nu știu din ce cauză, ne credem superiori, mai buni, câteodată, ceea ce evident nu e cazul… O să muncim mai mult, o să muncim pentru fiecare meci, pentru că absolut nimeni nu o să vină aici să ne dea meciul pe tavă”, a spus la finalul întâlnirii Mihai Silvășan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu