Și-au ”lins rănile” după eșecul cu Sepsi

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au obținut o nouă victorie categorică în Liga Națională. Fetele antrenate de Dragan Petricevic au reacționat perfect după eșecul înregistrat în etapa precedentă, pe teren propriu, în fața campioanei Sepsi Sfântu Gheorghe și au făcut instrucție cu CSBT Alexandria, de care au dispus cu scorul de 81-61. Așa cum o arată și scorul, meciul a fost la discreția clujencelor care au evoluat cu dezinvoltură din primul până în ultimul minut. 

Echipa oaspete a reușit un prim parțial de joc destul de bun și au limitat proporțiile scorului (19-14), dar au fost depășite total în sfertul al doilea, câștigat de clujence cu 27-16. Al treilea sfert a fost echilibrat doar pe tabela de marcaj și doar pentru că gazdele și-au permis câteva momente de relaxare. S-a terminat 18-18, dar a fost doar un foc de paie, stins repede de universitare în ultimul parțial (17-13). Victoria la 20 de puncte diferență, chiar obținută în fața unui adversar modest, reconfirmă statutul de a doua favorită a Universității în lupta pentru titlul de campioană a acestui sezon.

Gabriela Irimia și Zahna Medley au fost principalele marcatoare ale lui Dragan Petricevic, cu 16, respectiv 15 puncte. Pentru ”U” urmează înfruntarea cu CSM Târgoviște, singura echipă neînvinsă din primul eșalon al baschetului românesc. Meciul este programat, sâmbătă, în Sala Sporturilor Horia Demian.

Distribuie:

Postaţi un comentariu