Pustai, în gardă: „Dnepr are prima şansă. Atacanţii marchează mult”

Foto: Dan Bodea

Cristi Pustai se teme de trupa lui Juande Ramos situată pe locul secund în prima ligă din Ucraina.
Tehnicianul Pandurilor consideră că lipsa de experienţă în cupele eruopene a echipei sale ar putea fi un factor decisiv în stabilirea învingătoarei din această seară.

„Fiecare meci este special, mai ales acum când am ajuns în grupele Europa League. Dnepr este o reprezentantă a unui fotbal de calitate, unde apar echipe care fac meciuri bune şi în Champions League. Fotbalul din Ucraina este peste cel din România. Dnepr arată foarte bine în acest început de campionat, au bătut Şahtior Doneţk şi au făcut egal cu Dinamo Kiev. Indiscutabil Dnepr are prima şansă, pentru că este echipa mai experimentată. Noi ne-am obişnuit însă să fim consideraţi outsideri, jucăm fără presiune. E o echipă puternică, are doi atacanţi care marchează mult şi jucători pe benzi foarte rapizi. Sunt periculoşi la fazele fixe, au un joc de echipă foarte bun, ajung repede la finalizare”, a avertizat „Matematicianul”.

Bogdan Unguruşan consideră că trupa de pe Nipru e principala favorită la câştigarea grupei. „Sperăm să facem un joc bun şi, de ce nu, să obţinem prima victorie pe teren propriu, în Europa. Ştiu că sunt puternici, de aceea trebuie să fim uniţi, să jucăm ca o echipă. Dacă vom pune în aplicare ce am exersat la antrenamente, va ieşi totul bine pentru noi. Ne dorim calificarea în primăvară, dar luăm fiecare meci în parte, iar la final vom trage linie. Dnepr e marea favorită a grupei, chiar dacă pe hârtie Fiorentina arată mai bine. Mă simt ca acasă la Cluj, am jucat mulţi ani la Universitatea. Dnepr are prima şansă în acest meci, dar vom face tot posibilul să ne ridicăm la înălţimea adversarului. Dacă vom câştiga, ar fi fantastic”, a transmis fundaşul gorjenilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu