Liga1 / Încă doi CFR-işti în atenţia Stelei

Înfrângerea administrată de CFR Cluj Stelei, scor 2-0, i-a convins pe oficialii campioanei să caute întăriri în lotul echipei lui Francisc Dican / Foto: Dan Bodea

Campioana României, Steaua Bucureşti este cel mai fidel client al clubului CFR Cluj, în privinţa achiziţiilor de fotbalişti. Numai la începutul acestui sezon Gregory Tade, Sulley Muniru şi Cătălin Carp au semnat cu roş-albaştri după un campionat bun alături de CFR. Primii doi l-au costat pe Gigi Becali aproximativ 800.000 de euro, dar cei doi nu au confirmat la Steaua.

Carp aproape că nu mai prinde banca de rezerve, dar fotbalistul moldovean nu i-a costat niciun ban pe bucureşteni, iar tinereţea (22 de ani) este încă un atuu al fundaşului internaţional al Republicii Moldova. Finanţatorul campioanei a anunţat deja că speră ca în pauza de iarnă să poată obţine bani de pe urma cedării mai multor jucători între care şi Tade, respectiv Muniru.

Şi totuşi, oficialii Stelei continuă să curteze CFR-işti în ciuda rateurilor anterioare. Ultimii pe lista de achiziţii a roş-albaştrilor sunt Davide Petrucci şi Tiago Lopes. Primul este mijlocaş ofensiv, are 24 de ani şi este titular incontestabil în trupa vişinie, cu 18 apariţii în toate competiţiile din acest sezon. Lopes evoluează pe postul de fundaş lateral dreapta, are 26 de ani şi este şi el unul dintre cei mai constanţi jucători din lotul pregătit de Francisc Dican, cu 16 meciuri în toate competiţiile sezonului 2015/2016.

Distribuie:

Postaţi un comentariu