Liceenii au o nouă campioană la fotbal

Fotbalul juvenil din Cluj-Napoca a dat o nouă campioană. Elevii Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca, pregătiți de profesorul Călin Tecoanță, au câștigat, miercuri, a XII-a ediție a Cupei Liceelor NeuronKid 2016, reușind să învingă la penalty-uri echipa celor de la “Augustin Maior”, deținătoarea trofeului. Pentru locul 3 s-au duelat cei de la Energetic și Gheorghe Lazăr, primii impunându-se după un spectacol de goluri.

Mult așteptata zi a finalelor Cupei Liceelor NeuronKid 2016 a sosit, iar în primul meci al zilei au putut fi urmărite „la treabă” echipele care s-au luptat pentru poziţia a treia a ierarhiei finale din 2016. Disputa care i-a pus față în față pe liceenii de la Energetic și Gheorghe Lazăr s-a încheiat cu scorul de 9-4 pentru elevii de la Energetic. A urmat întâlnirea dintre LPS și campionii en-titre de la Augustin Maior, un meci foarte echilibrat, între cele mai bune echipe din acest an.

În timpul regulamentar de joc scorul a fost 2-2, iar la loviturile de departajare cei de la LPS s-au bazat pe un portar foarte inspirat, câștigând cu 2-0. Scor final 4-2 pentru LPS, care au ridicat deasupra capului trofeul Cupei Liceelor NeuronKid pentru a șasea oară. Ziua de fotbal din Sala Sporturilor “Horia Demian” a continuat cu triunghiularul demonstrativ care a pus față în față trei echipe frumoase, cea a fostelor glorii din Ardeal, cea a profesorilor de sport și cea a bloggerilor/reprezentanților media.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor, dar și a celor mai buni jucători din acest an, au tras cortina peste cea de-a 12-a ediție a Cupei Liceelor NeuronKid 2016.

Distribuie:

Postaţi un comentariu