Karate / Marius Ilaș a câștigat un nou titlu european

Marius Ilaş l-a învins în finală pe lituanianul Antanas Klibavicius

Multiplul campion european, orădeanul Marius Ilaş a câștigat un nou titlu, de astă data acasă. La open-ul de kumite din cadrul Campionatului European de Karate Kyokushin, desfășurat la sfârșitul săptămânii la Oradea, Ilaş l-a învins în finală pe lituanianul Antanas Klibavicius.

O altă orădeancă, Viviana Chirilă, legitimată la CS Gym Oradea, a cucerit titlul de vicecapmpion European după ce a pierdut openul în fața unguroaicei Csenge Szepesi.

La open-ul feminin de kumite, pe locul 5 s-au clasat orădeanca Laura Moldovan, legitimată la CS Gym Oradea, şi arădeanca Anca Dan. La masculin, pe acelaşi loc cinci s-a regăsit arădeanul Dorin Margarint.

Campionatul European de la Oradea s-a încheiat cu o festivitate prin care câştigătorii tuturor celor trei categorii de vârstă, seniori (peste 22 ani), U22 (18-22 ani) şi cadeţi (15-16 ani), au fost premiaţi.

În organizarea federaţiei naţionale de profil, condusă de orădeanca Anca Wallmen, Campionatul European a adus la Oradea peste 400 de sportivi din 20 de ţări.

Distribuie:

Postaţi un comentariu