I-a orbit Farul! ”U” a pierdut și la Constanța

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Fotbaliștii de la Universitatea Cluj numără înfrângerile așa cum fanii așteptau să contabilizeze victoriile în noul sezon al Ligii 2. Alb-negrii au bifat a cincilea eșec în actualul campionat, 2-3, la Constanța cu Farul, un meci contând pentru etapa a 12-a a eșalonului secund.

Meciul a debutat perfect pentru trupa lui Adi Falub. Alex Pop (min. 5) a recepționat o pasă ideală de la Gavra și a finalizat elegant pe lângă portarul gazdelor. Fostul golgheter al Universității, Cristi Gavra, a părăsit terenul după mai puțin de 20 de minute de joc, în locul lui fiind trimis pe teren Miranda.

Constănțenii au restabilit egalitatea în minutul 21 cu o execuție superbă a lui Lică: șut în vinclu din interiorul careului. Denis Hordouan a fost la un pas să-și ducă echipa în avantaj, dar Tordai a intervenit și i-a ținut, pentru moment, pe studenți în meci. La pauză gazdele au intrat în avantaj pe tabela de scor.

Pe contraatac Ionuț Stoica a gestionat foarte bine faza și a punctat pentru 2-1. Gazdele au fost mai prezente în joc, în debutul reprizei a doua, dar Alex Pop a restabilit egalitatea după o contră, în minutul 56.
În minutul 60, Viorel Lică avea să realizeze dubla după o reluarea impecabilă, în urma unui corner. Până la final cele două echipe nu au mai reușit să modifice tabela astfel că, meciul s-a terminat cu victoria gazdelor care, aparent, urcă în zona echipelor care luptă pentru promovare. Pe de altă parte ”U” Cluj a căzut pe loc retrogradabil.

Distribuie:

Postaţi un comentariu