Hasta la vista, Arnold

Sursa foto: International Business Times

Primăria Cluj-Napoca a alocat 70.000 de lei de la bugetul local pentru ca lumea să-l vadă pe Arnold Schwarzenegger la Sala Polivalentă. Numai că ”Terminatorul” nu a făcut niciun anunț public în acest sens. La sfârșitul săptămânii viitoare (23-25 noiembrie ), Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui întrecerile Cupei Mondiale de Culturism și Fitness, iar organizatori au ”confirmat” prezența celebrului actor în dosarul de cerere de finanțare înaintat Primăriei, pentru evenimentul amintit.

”Anul 2017 a adus în Sala Polivalentă organizarea Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, un eveniment cu o mare vizibilitate internaţională şi o realizare de excepţie pentru oraş. Considerăm că prezenţa în Cluj-Napoca a unei competiţii de asemenea anvergură <<Campionatele Mondiale de Culturism și Fitness – n.a.>>, precum şi a unor nume mari din culturismul mondial, la acest eveniment confirmând participarea şi celebrul Arnold Schwarzenegger, reprezintă una dintre cele mai însemnate modalităţi de promovare a municipiului nostru pe plan intern şi internaţional”, se arată în proiectul de hotărâre prin care Primăria Cluj-Napoca a alocat de la bugetul local suma de 70.000 de lei în vederea organizării Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness.

Până la urmă, prezența starului Hollywoodian nu e chiar atât de certp precum în dosarul de finanțare de la Primărie. „Eu am spus că l-am invitat, dar n-am primit confirmarea că va veni. Speranțe că el va ajunge la Cluj există, pentru că în acea perioadă el este la Budapesta unde filmează un nou film din seria Terminator. Dacă se vor potrivi datele de filmare cu zilele în care va avea loc Cupa Mondială de la Cluj sunt şanse mari să vină”, a declarat Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

În vârstă de la 71 de ani, Arnold Schwarzenegger a fost unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, multiplu campion Mr Olympia (titlul suprem la nivel mondial în competiţiile de culturism), un lider politic apreciat și un uriaş star de cinema.

Distribuie:

Postaţi un comentariu