Handbal/Minaur, euforică după victoria în faţa vicecampioanei

Handbaliștii de la Minaur Baia Mare au obținut în etapa precedentă un rezultat excelent în fața Științei din Bacău / Foto Bogdan Purcaru

Au învins vicecampioana României, Ştiinţa Bacău, iar acum merg după puncte la Odorhei, la câştigătoarea medaliei de bronz din precedenta ediţie a Ligii Naţionale de Handbal. Luni, de la ora 17:30, HCM Minaur Baia Mare va juca în compania celor de la HC Odorhei, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a campionatului.

Cele două echipe s-au întâlnit în această vară în două meciuri amicale, câştig de cauză având harghitenii, care s-au impus cu 27-30, respectiv 34-39. În cele patru etape disputate până în prezent, maramureșenii au două victorii (acasă cu CSM Bucureşti şi cu Ştiinţa Bacău), în timp ce HC Odorhei a acumula 9 puncte, având trei victorii obţinute – acasă cu Steaua şi CSM Bucureşti şi în deplasare la Suceava.

Chiar dacă vor întâlni un nou adversar puternic, handbaliștii de la Minaur sunt încrezători şi speră să aducă puncte şi de la Odorhei: „Sper să facem o partidă bună şi să plecăm cu fruntea sus de la Odorhei. Vom întâlni o echipă cu jucători valoroşi, cu experienţă, care au un joc în viteză şi sunt foarte tehnici. Noi suntem încă la început de drum, dar tradiția ne obligă să ne respectăm blazonul”, a declarat tehnicianul băimărean Gheorghe Covaciu.

Înaintea partidei de luni, HC Odorhei se află pe locul 3, cu 9 puncte în vistierie, în timp ce băimărenii ocupă poziţia a şaptea, cu 6 puncte, fiind la egalitate cu Poli Timişoara şi Energia Târgu Jiu (locurile 6, respectiv 8).

Distribuie:

Postaţi un comentariu